#11 Vlog – Franzien laat je leven als model in Kaapstad eens zien

Ben je model en woon je (tijdelijk) in Kaapstad? Dan word je hoe dan ook naar de workout S.W.E.A.T. 1000 gestuurd. Ik ben dan geen model,  maar ik ben wel rete nieuwsgierig. Ik probeer het daarom in beeld te brengen, maar dat wordt me niet in dank afgenomen… Ook goed om te weten als je richting Kaapstad komt (model of niet), je hebt hier dagelijks te maken met de wind die in de middag komt opzetten. Opzich niets mis mee en ook best wel verkoelend. Totdat je wegwaait. Dat is dan wel weer iets minder. Waar het eigenlijk op neerkomt in deze vlog is dat je kunt zien hoe ik hier (werk) én leef. #nooitmeernaarhuis

Volgende week loop ik mijn eerste race, ga ik naar een concert en kom ik daar lichtelijk aangeschoten van terug. Dat en meer zie je volgende week maandag om 8:47 uur.

Tot dan! 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook Instagram & Twitter

Video door FranZIEN, Girls Love 2 Run Productions & Very Rare AMS

Recent