Francien.

Ik kan de afgelopen week prima voor je samenvatten en zelfs onderverdelen in dagen, maar om iedere dag van die week te voorzien met een tekst is overbodig. De afgelopen week domineerde één of andere Jelmer de Boer mijn verblijf in Kaapstad. Hij is zo ongeveer op alle foto’s te zien. Komt omdat hij niet de moeite heeft genomen om mij op de foto te zetten. Ik ben natuurlijk zo aardig om hem wel, voor jou, te fotograferen. Wat we dan deden? Slapen, eten, werken, sporten en cocktails drinken. Saillant detail, diezelfde man in kwestie bakte verrukkelijke Oreolliebollen voor me. Jelmer is gisteren vertrokken en vanochtend aangekomen in het prachtige Amsterdam.

Maandag

IMG_0718

Dinsdag

IMG_0755

IMG_0761

Woensdag

IMG_0763

IMG_0773

IMG_0792

IMG_0806

Donderdag

IMG_0821

DSC_0147

IMG_0826

Vrijdag

IMG_0854

IMG_0864

IMG_0874

IMG_0881

IMG_0883

Zaterdag

IMG_0898

Zondag

IMG_0995

Er rest mij enkel nog één vraag. Heb je #DOcember volbracht? 

Francien & GL2R Team

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Geef een reactie


12 COMMENTS
 1. Erg leuk weer om te zien!

  Resy 3 jaar ago Reply
 2. Helaas DOcember niet verbracht :( Ik kreeg na mijn eerste langere duurloop in week 2 van december last van mijn kuiten, en toen ik een paar dagen later voor een klein rondje ging werd het er niet minder op. Ik ben dus blijven steken op 30 km (maar dat waren er wel 30 meer dan in november!).

  Bente 3 jaar ago Reply
 3. Vandaag moet ik er nog 2!
  Morgen neem ik even een rustdag en dan ga ik woensdag (ook meteen de laatste dag) weer voor de 8K! Dan eindig ik dus met 76K! :D

  Sylvahna 3 jaar ago Reply
 4. Hoe is jouw DOcember gegaan dan ;)!

  Leuke foto’s weer

  Danielle 3 jaar ago Reply
 5. Lichtelijk jaloers als ik al die heerlijke foto’s in de zon zie :)
  De teller voor #DOcember staat tot nu toe op 102, komen er als het goed is nog 15 bij morgen.
  Komt er voor januari weer een nieuwe challange?

  Saskia 3 jaar ago Reply
 6. Joe!
  Gelukkig heb je zo te zien een toffe tijd daar met veel gezellige mensen. En dank voor die mooie foto’s van Jelmer, fijn!
  Zeker heb ik de #GOcember challenge gehaald, er staat nu 107 km op de teller en waarschijnlijk morgen er nog een run bij!
  Jij dan?
  Alvas een hele fijne jaarwisseling daar!

  Liefs

  Marlon 3 jaar ago Reply
 7. Nog 6 km… vandaag of morgen… eerst die kerstmeuk opruimen…

  Maaike 3 jaar ago Reply
 8. Nog 6 te gaan! Die ga ik morgen doen, op het nippertje ;)

  Kim 3 jaar ago Reply
 9. Haha lollige post.

  Ik heb DOcember wel en niet volbracht. Ik heb ong 60km gelopen, dus wat dat betreft: nee, niet gehaald. Wel meer gesport dan ooit tevoren, veel kickboxen, sportschool, etc etc. Dus wat dat betreft ben ik er toch tevreden mee. Misschien morgen nog een run eruit persen, om toch aan die 70 te komen..? ;)

  x

  EDIT: ik kom er net achter dat ik 63.8 km heb gelopen in dec. Morgen moet 6.2 nog wel lukken, dus jeeee! :)

  Debbie 3 jaar ago Reply
 10. Yes! Volbracht! 75,5/70. Dankzij jouw motivatie. Ik kijk uit naar nieuwe challenges.

  Leonie 3 jaar ago Reply
 11. Die oliebollen zien er heerlijk uit! Ik ga zo mijn laatste rondje van 6 KM lopen en dan heb ik de challenge gehaald :)

  Linda 3 jaar ago Reply
 12. Niet volbracht maar de challenge heeft me wel gemotiveerd en ik heb er toch 40km op zitten, wat voor mijn doen erg veel is. Thanks for challenging me! Fijne jaarwisseling Francien (en de rest van GL2R team)!

  Aline 3 jaar ago Reply
Get up close & personal with Instagram