BIG FAT NY 5 YEARS EDITORIAL SPECIAL

Happy birthday to you! Zingt Girls Love 2 Run vandaag. We bestaan namelijk 5 jaar as we speak. Althans dat dachten we. Maar toen we aan het rekenen sloegen waren we daar ineens niet meer zo zeker van… Super gênant. ‘Francien, ik heb het uitgerekend, we bestaan op 1 ik januari 2017 4 jaar. Dus moet denk ik een opblaasbare 4 kopen.’ Spreekt Joyce uit, terwijl ik met haar aan de lijn hang. ‘Geef me even 5 minuten. Dan ga ik het even uitzoeken.’ zeg ik, voordat ik ophang.
nye-5-yrs-special-gl2r-12

5?!
Op 1 januari 2012 schreef ik samen met Fieke de eerste blogpost… Dat weet ik zeker. Toch is de post nergens te bespeuren. Ik schakel een hulplijn in (lees: ik bel mijn vriend). ‘Arend, als Girls Love 2 Run op 1 januari 2012 van start is gegaan. Dan is Girls Love 2 Run op 1 januari 2017 toch 5?’ vraag ik. ‘Ja dat klopt.’ zegt hij overtuigend.

‘Joyce we bestaan hoe dan ook 5 jaar. Dus je kunt een opblaasbare 5 kopen.’ zeg ik door de telefoon. ‘Okay…’ zegt Joyce. Ze lijkt niet helemaal overtuigd, maar vertrouwd mijn oordeel wel.

Let’s celebrate!
En omdat we vandaag 5 jaar bestaan willen we dat groots vieren. Samen met jou! En wij zijn trouwens niet de enige die jarig zijn… Disneyland Paris bestaat dit jaar namelijk 25 jaar! En je voelt het misschien al aankomen. Met #DOcember nog vers in de benen (en het geheugen), staat de volgende challenge al weer voor je klaar… #girlslove2rundisney.

Are you game?
Joyce en ik nemen je van 21 tot 24 september mee naar Disneyland Paris, maar daar moet je natuurlijk wel iets voor doen… We dagen je uit om 15 workouts te doen in #JANUari. Een run, gym workout, slaapkamer workout, fietstocht, dansles of NTC training, kortom alles telt, zolang je maar in beweging bent. Deel je voortgang (wederom) in de Facebook event page of via Instagram met #girlslove2rundisney. Gebruik de volgende methode om te laten zien hoever je (al) bent: 1/15. Als je er 15 hebt volbracht ziet dat er zo uit: 15/15. Een comment is genoeg een foto erbij maakt het nog leuker! Wij nemen overigens elke dag de tijd om te reageren op je #girlslove2rundisney, tweets, Instagram foto’s en Snapchats. Kortom: op je plaats. Klaar voor de start. Af!

In it to win it!
Begin februari maken we de gekozen winnaars in samenspraak met Walt Disney en bekend. Laten we voorop stellen dat de (enige) vereiste is dat je 15 workouts volbrengt. Meer mag altijd, maar dit heeft geen invloed op de uitslag. Eveneens kijken we naar de originaliteit en mate van toewijding.

Arrangement
Nieuwsgierig de inhoud van het arrangement?
1 kamer voor 2 personen (inderdaad je mag dus iemand naar keuze meenemen)
2 nachten in een Disney Hotel inclusief ontbijt (want dat is toch wel de belangrijkste maaltijd van de dag)
3 dagen entree in beide Disney Parken (omdat ik er zeker van wil zijn dat je alles ziet van het park)
1 startbewijs per persoon voor afstand naar keuze
exclusief lunch en diner (beide parken zijn uitgerust met ontzettend fijne eetplekjes)
vervoer is niet inbegrepen (gelukkig ben met de trein of auto heel snel in Disneyland Paris)

nye-5-yrs-special-gl2r-2

nye-5-yrs-special-gl2r-3

nye-5-yrs-special-gl2r-4

nye-5-yrs-special-gl2r-5

nye-5-yrs-special-gl2r-6

nye-5-yrs-special-gl2r-7

nye-5-yrs-special-gl2r-8

nye-5-yrs-special-gl2r-9 nye-5-yrs-special-gl2r-10

nye-5-yrs-special-gl2r-11

nye-5-yrs-special-gl2r-12

nye-5-yrs-special-gl2r-13

nye-5-yrs-special-gl2r-142

nye-5-yrs-special-gl2r-15

Ben je klaar voor een magische reis naar de finish lijn? Dan zien we je terug op #JANUari #girlslove2rundisney challenge page

Francien & Joyce

Liefs,

Foto’s door Joyce, Gaard en Steven

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Deze blogpost is in samenwerking met Disneyland Paris
Kleding: Costes Fashion
Make-up artist: Charlotte Beusekom
Studiofotograaf: Steven Tips
Fotograaf: Gaard van Vugt

P.S. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

P.P.S. Heb je niet het geduld om te wachten tot februari, dan kun je zelf ook al een arrangement boeken. Ga voor meer informatie naar run.disneylandparis.com.

Geef een reactie


12 COMMENTS
 1. Yeah wat gaaf! Dit gaat me lukken die 15!

  Yolanda 8 maanden ago Reply
 2. Wat een mooie foto’s!!

  Pim 8 maanden ago Reply
 3. Wat gaaf!

  Eleni 8 maanden ago Reply
 4. Hoi francien en Joyce, 5 jaar alweer dat betekend dat ik ook al weer 5 jaar ren! Ik weet nog zo goed dat ik tijdens mijn zoektocht over hardlopen op girlslove2run kwam en daarna nooit meer weg ben gegaan! Helaas zit run Disney er dit jaar voor mij niet in (ik zit dan in Singapore en Bali) maar super gaaf dat jullie dat wel doen! Ik doe natuurlijk wel mee me JaNuArie :)

  Linda 8 maanden ago Reply
 5. Wow wat een toffe foto’s, well done!ik train lekker mee deze maand!

 6. Hoi lieve Francien en Joyce,

  Had ik net een heel berichtje getypt, slaat ie het niet op.. ‘probeer het later nog eens’. Nou ja, zo voelt niet alleen deze ‘kans’, dus misschien moet het dan maar zo zijn dat ik weer mijn verhaaltje ga ophangen ;)!
  Ik begon in ieder geval met oprechte felicitaties. Vijf jaar. niet alleen gaat de tijd heel erg snel, maar kun je na gaan hoeveel teksten, woorden, tekens er op papier zijn gezet in die tijd. Hoeveel mensen jullie verhalen hebben gelezen. Hoeveel mensen jullie hebben gemotiveerd. Geinspireerd. Nu ben ik zelf nog niet 5 jaar van de partij, dit wordt mijn tweede volle hardloopjaar.. maar ik kan in deze twee jaar al elke keer weer enorm genieten van jullie berichtjes. Altijd met een vleugje humor, maar ook een diepere betekenis vaak verstopt. Niet de standaard blabla bla blog, maar eentje waar ik altijd toch weer naar terug kom. Goed. Niet alleen enorm veel respect dat Francien al 5 jaar de drijvende kracht is.. maar ook voor Joyce die nu ruim een jaar (zeg ik dat goed?!) #GL2R versterkt. Op naar de komende 5 jaar. Ik hoop dat 2017 voor jullie een jaar wordt vol met nieuwe kansen. Nieuwe uitdagingen. Nieuwe records. Nieuwe belevenissen. Nog meer hoogtepunten en gewoon geen dieptepunten. Dat zou mooi zijn. Voor mezelf hoop ik ook op een mooi 2017. Ik weet best dat 2016 ook genoeg mooie dingen heeft gebracht, maar ‘mijn’ moment werd helaas het niet. Die stomme spierscheur gooide meer dan roet in het eten. Wat hebben die tranen gevloeid. Maar toch probeerde ik het elke keer maar om te zetten in; ik ben hier maar wel. Maar toch voelde het als falen. En dus is dit mijn ‘probeer het later nog eens’. Niet alleen mijn lijf opnieuw ontdekken (waar ik al een tijdje dus mee bezig ben), elke langere kilometer is weer een nieuwe poging. Dus ik ging lekker 2017 tegendraads in… ik begon mijn 1/15 met een record afstand sinds die stomme spierscheur. Gewoon. Om mezelf wat vertrouwen te geven. En om terug te vechten. Mij krijgen ze niet klein. Ik wens jullie nogmaals al het goeds voor 2017 en hoop jullie snel op een (hardloop) event te treffen (@Francien komt er nog een agenda online waar je te vinden bent dit jaar :)). Of een leku #GL2R event. Lijkt me ook tof. Anywayz, ik moet nu maar eens terug naar de oliebollen. En kniepertjes. Werkten gisteren ook goed voor de kilometers vandaag… dus wie weet wat er morgen gaat gebeuren haha;)! En PS wat een fantastische foto’s weer. Super tof!! En die outfits! #girlcrush. Ben bang dat als ik zoiets aan doe ik er of uit zie als een discobal of suikerspin, maar jullie rocken ‘m gewoon ff :)!! Goed. Ik dacht dat m’n vorige bericht nog meer inhoud bevatte, maar dat zal dan wel weer hebben tegen gevallen. Ik hoop dat jullie 31ste van december en 1e januari TOP zijn geeindigd en begonnen. Met veel liefde. Warmte. Gezelligheid en omringt met de mensen van wie je houdt. En dat al jullie dromen voor 2017 (+) mogen uitkomen. Oh en ik ga weer op de quote tour! [1/15] “Do your best work – then try to trump it.” – Walt Disney. Veel liefs xx Patty

  Patty 8 maanden ago Reply
 7. Zoo leuk dat jullie dit weer doen! Ik ben in hoor! Ondanks dat ik aan het herstellen ben van een rugblessure wil ik toch veel in beweging blijven, prima stok achter de deur dit! En wat een mega toffe foto’s!

  Tess Oude Weernink 8 maanden ago Reply
 8. Ik ga er niet veel woorden voor gebruiken.. een uniekum voor mij

  GEFELICITEERD op 50 jaren er minstens bij!

  Tot ziens op social media deze #januari want deze nieuwe kans in dit nieuwe jaar ga ik zeker aan !! <3

  Joyce Pots 8 maanden ago Reply
 9. Wauw, prachtige foto’s!
  Ik ga m’n best doen en heb er zin an! Gefeliciteerd met jullie ‘verjaardag’ ;-)

  Rieke 8 maanden ago Reply
 10. Waaauuwww wat een prachtige foto’s dames. Vind die laatste ook echt fantastisch!

  Maaike 8 maanden ago Reply
 11. Aaaaahh IK DOE MEE! :D Vorig jaar twijfelde ik heel erg of ik een ticket zou boeken, maar omdat ik toen pas mijn eerste 10k had gerend durfde ik de halve nog niet aan, en had zoiets van “als ik erheen wil gaan, moet ik natuurlijk wel gelijk voor de halve proberen te gaan en niet voor de 5k!”.

  Toffe foto’s trouwens en natuurlijk ook gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan!

  Astrid 8 maanden ago Reply
Get up close & personal with Instagram