#68 Lunchbrunch

WAAROM
Deze (vegetarische) saucijzenbroodjes met groente en cheddar bevatten heel veel vitamines. En zijn daarom perfect en lekker na het lopen als snack. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel gemakkelijk mee te nemen. Dus waar wacht je nog op? Ga snel aan de slag met dit heerlijke recept.

Lunchbrunch zondag 9 juli (2)

INGREDIËNTEN
2 tl olijfolie
1/4 ui, in blokjes
80 gr aardappel, in blokjes
80 gr meiraap, in blokjes
Z/P
20 gr spinazie
4 plakjes bladerdeeg
40 gr geraspte cheddar

BEREIDING
Fruit eerst de ui, voeg daarna de aardappel- en meiraapblokjes toe. Laat ongeveer 10 á 15 minuten gaar worden. Breng op smaak met zout en peper. Voeg nu de spinazie toe en bak het geheel een paar minuten op zo laag mogelijk vuur en ongeveer 10 minuten sudderen. Oven verwarmen op 220 graden. Leg bladerdeeg op bakpapier beklede bakplaat. Roer de kaas door het groentemengsel. Schep alles op de twee plakken bladerdeeg en laat 1 cm rand vrij. Bestrijk de randen met water en vouw de andere 2 plakjes op het onderste deel en druk goed aan. Maak in de bovenkant inkepingen en plaats voor 25 minuten in oven, totdat het goudbruin is.

Eet smakelijk!

Francien, Joyce & Lunchbrunch

Foto’s door Nena Bongers 

Geef een reactie


Get up close & personal with Instagram