#4 Crewlove

Ze rennen al een tijdje in het rond. Wie?! De crews. We hebben er maar liefst vier! Van Amsterdam (media crew) tot aan Nijmegen en alles wat daartussen ligt, Rotterdam en Utrecht. Heb je al eens met ze gelopen? Noem het wekelijkse, en in sommige gevallen maandelijkse, (gratis) zweetdates. Hoe leuk is het om samen met een groep girls je stad over te nemen? Héél leuk als ik de foto’s zo zie. Vandaag vertellen ze jou stuk voor stuk wat er de aankomende maand op de agenda staat.

Crew Nijmegen

GIRLS LOVE 2 RUN CREW NIJMEGEN
December stond natuurlijk in het teken van #DOcember. We hebben dan ook flink aan de kilometers gewerkt. Ondanks dat December bekend staat om de koude en donkere dagen, hield dit jou niet tegen. Dat het lastig werd om alle namen te onthouden was natuurlijk minder grappig ;-). Tip van joyce; “gebruik naam stickers” Maar liefst 30 naamstickers hadden we van te voren geschreven. Wel op de verkeerde kant van het vel.. Opnieuw schrijven dus. Meer dan 30 meiden op de training en dat in December! Telt ook als nieuw PR toch?

Voor we het wisten was het alweer vakantie. Even lekker naar het ouderlijk huis, veel eten, uitrusten en daarna het jaar mooi afsluiten. Iedereen bleef natuurlijk wel rennen maar dat zonder onze hulp. Dat de meiden niet stil hebben gezeten bleek wel uit de goede resultaten van de Nieuwjaarsloop. Wij zijn trots! Op naar nog veel meer mooie wedstrijden in 2016.

Afgelopen maandag was de eerste training van 2016. Deze bestond natuurlijk uit hardlopen, maar op verzoek hebben we ook aan de snelheid gewerkt en alvast aan onze “bikini body”. Tja.. je kan nooit vroeg genoeg beginnen. Dus de eerste training van #JANUarie hebben we er al opzitten, of telde een slaapkamerworkout ook? Ben je er aanstaande maandag ook weer bij?

Meld je aan op onze Facebook page en zorg dat je erbij bent.

Waar verzamelen? Onderaan het Kronenburgerpark (aan de kant van het Joris Ivenslein)
Datum + tijd? iedere maandagavond om 19:30
Hoe vaak? 1 keer per week
Deelnemen?
Instagram?
Kosten? GRATIS
Deelname: is op eigen risico

GL2R crew Utrecht 9nov (4)

GIRLS LOVE 2 RUN CREW UTRECHT
Na een kerstvakantie vol met lekker eten en drankjes zijn we er helemaal klaar voor! Vol goede moed (lees: voornemens) zijn we afgelopen maandag van start gegaan in ons vertrouwde Lepelenburgpark in Utrecht. Vanwege het donkere weer hebben we besloten om de trainingen voorlopig om 19.30 te starten.

Elke week ontvangen we veel nieuwe meiden, heel leuk! Voel je vrij om eens langs te komen en om te proberen of onze trainingen wat voor je zijn. De crew is uitgebreid met de enige echte Marel Brinkman, wat maakt dat we nu met zijn vieren zijn (Nadia, Madelein, Aafke en dus Marel!). Elke week zullen we samen een vette training verzorgen en proberen we achter de schermen allerlei leuke gasttrainers en events te organiseren.

De trainingen zullen komend voorjaar ook regelmatig een opbouw hebben, in een aantal weken dus naar een doel toe werken met zijn allen. Heb je leuke ideeën of tips voor onze trainingen? Spreek ons dan vooral aan, of stuur een berichtje via Facebook.

Naast elke maandagavond trainen willen we ook wat leuks met jou doen. Veel van onze vaste loopsters leren elkaar al een beetje kennen tijdens de trainingen. Dit zorgt voor veel gegiechel en gezelligheid. Ook zijn er een aantal meiden nieuw in Utrecht die de stad graag een beetje willen kennen. Vandaar dat wij donderdag 28 januari een verlate nieuwjaarsborrel organiseren! Meld je aan via het event en wij hopen jullie te zien op de eerste Girls Love 2 Run Utrecht borrel! Wij hebben zin in een 2016 vol kilometers en gezelligheid

Zien we je aanstaande maandag bij onze training? Meld je dan aan op onze Facebook page en zorg dat je erbij bent.

Datum + tijd? Iedere maandagavond, 19.30 uur,
Waar verzamelen? Lepelenburgpark
Instagram?
Kosten? GRATIS
Deelname: is op eigen risico

IMG_9873

GIRLS LOVE 2 RUN CREW ROTTERDAM
EIN-DE-LIJK zo ver! Ik word 1 jaar op 11 januari. Aanstaande maandag dus! En dat wordt natuurlijk samen met jou gevierd! Ongeduldig worden de nachtjes afgeteld naar mijn eerste verjaardag. De elfde staan we weer klaar voor een run langs een typisch Rotterdams stukje van de stad. En uiteraard, wie jarig is trakteert! Waarop? Kom mee rennen, dan zie je het vanzelf.

PS: Wij zouden het heel leuk vinden dit jaar samen met jou naar een evenement te gaan! Jij ook? Vertel het ons dan in de comments! Dan kiezen we gezamenlijk een race uit!

Waar verzamelen? Schaatsbaan Rotterdam, Toepad 95. (routebeschrijving)
Datum + tijd? 11  januari om 19:15 uur
Afstanden? 4 en 7,5 km
Deelnemen?
Instagram?
Kosten? GRATIS
Deelname: is op eigen risico

Te gek toch om te zien dat de crews zo lekker gaan! Denk je erover na om te gaan, maar durf je niet in je eentje te gaan? Die angst is nergens voor nodig. Ik weet zeker dat je binnen enkele minuten een nieuwe hardloop vriendin aan de haak slaat. Dat is ook precies de gedachtegang achter deze crews. Nieuwe likeminded girls ontmoeten en samen hardlopen. De trainingen zijn trouwens toegankelijk voor ieder niveau. En had ik, Francien, al gezegd gezegd dat de trainingen van de Girls Love 2 Run crews altijd gratis zijn? Niet? Nou bij deze.

Bij welke crew zie ik jou binnenkort terug?

Liefs,

Francien & Joyce

Girls Love 2 Run Nijmegen
Girls Love 2 Run Utrecht

Girls Love 2 Run Rotterdam

P.S.Wij (dus alle crews) zouden het heel leuk vinden dit jaar samen met jou naar een evenement te gaan! Jij ook? Vertel het ons dan in de comments! Dan kiezen we gezamenlijk een race uit!

Recent