#6 GOD is a DJ – Slaapkamerworkout Part III

Nu het weer hitsiger is dan ooit, wordt het de hoogste tijd voor een update van de slaapkamerworkout. Want laten we eerlijk zijn de knappe jongens (en meisjes) liggen momenteel voor het oprapen met dit weer. Iedereen lijkt er zin in te hebben. En dus zocht ik de heetste nummers van dit moment bij elkaar. En serieus met deze playlist vliegen de vonken en nodige zweetdruppels er straks vanaf in de slaapkamer. I promise!

Ter (extra) info
Seks kan fantastisch uitputtend zijn. Na een climax ben je daarom snel vertrokken naar dromenland. Dat komt doordat een orgasme je trakteert op een stoot endorfine. Dit hormoon laat je wegdromen. Dus heeft je schatje slaapproblemen? Bef of pijp hem dan naar dromenland.

Uit onderzoek is gebleken dat seks je tot zeven jaar jonger kan laten lijken. Dat komt doordat wippen oestrogenen en feromonen vrijmaakt. Oestrogeen zorgt voor een mooiere huid. Feromoon voor een lekkerdere lichaamsgeur. Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist is niet meer nodig. Wip je gewoon gratis een paar jaar jonger!

Kom je thuis van een lange dag werken? Dan is seks je BFF. Het zorgt voor een flinke portie ontspanning. Even die gedachtes verzetten van belastingformulieren en mekkerende collega’s naar het hijgende lijf van je f*ckbuddy.’

Burn baby!
Seks zou een Olympische discipline moeten zijn. Met een sessie van een half uur kun je al 200 calorieën wegwippen. Oftewel een kwartier hardlopen. Dus neem je sportschoenen en zweetband mee het bed in. N**k een marathon en je bent net zo afgetraind als Usain Bolt.

Laat je vooral gaan en laat de muziek zijn werk doen…

?

Francien (& Joyce)

Foto’s gemaakt door de beste fotografe, Joyce Bongers, van Nederland

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent