#60 VOEDzooi

Pasta met avocadosaus vind ik echt onwijs lekker! Deze variant met garnalen en een mix van courgetti en echte spaghetti maakt het nog lekkerder!

Wat heb je nodig? (2 personen)
100 gram volkoren spaghetti
1 courgette
200 gram (gepelde) garnalen
1/2 rode peper
1 teentje knoflook
1 grote rijpe avocado
sap van een halve citroen
15 gram verse basilicum
40 gram Parmezaanse kaas
1 eetlepels olijfolie
peper en zout

IMG_1734-1024x683

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar en laat deze uitlekken. Maak in tussen van de courgette spaghetti met een spirelli en wok deze kort in een koekenpan met een klein beetje olijfolie. Echt maar een paar minuten, het moet nog wel een bite houden! Voeg dit toe aan de uitgelekte spaghetti.

Maak de avocadosaus door het vlees van de avocado, het citroensap, de basilicum en de Parmezaanse kaas met elkaar te mixen in de keukenmachine.

Pers het teentje knoflook uit en hak de rode peper fijn en bak deze in een koekenpan met olijfolie. Voeg er kort daarna de garnalen aan toe en bak deze in een paar minuten gaar. Voeg nu de avocadosaus hierbij en roer het geheel goed door en warm de saus in een paar minuten op.

IMG_1745-1024x683

Verdeel de pasta over twee borden en schenk hier de saus overheen. Serveer de pasta met verse basilicum en extra Parmezaanse kaas!

Yummm, enjoy!

?

Jenny

Check out my blog or follow me on Instagram.

Recent