#9 De 5 trending (Rio) hashtags of the day

Joyce en ik zagen een ontzettend leuke post voorbij komen op Man Repeller en dachten direct, dit moeten we ook met jou delen! Je bent vast wel bekend met de hashtag #OOTD (outfit of the day). Hiermee tonen dagelijks wereldwijd meisjes hun favoriete outfits van de dag. Maar naast outfits zijn er nog veel meer hastags te bedenken die iets aanduiden wat op die dag hot is. Bijvoorbeeld je favo nummer #MOTD (music of the day) of #DOTD (dance of the day). En omdat de aankomende vier weken geheel in het teken staan van de Olympische Spelen en er ontzettend veel nieuws wordt gepubliceerd rondom dit alles, geven wij je dagelijks een update aan de hand van de verschillende hashtags of the day!

1. #MOTD: music of the day gaat naar Beautiful Life van Lost Frequencies & Sandro Cavassa
Dit nummer gebruikt de NOS bij alle Rio compilaties. Ik word er helemaal vrolijk van! Ik hoop jij ook!

[Spotify]

Screen Shot 2016-08-13 at 2.32.58 PM

2. #GOTD: game of the day is de 100 meter serie van Dafne Schippers
Heb je het gemak gezien waarmee ze loopt? Haar focus klopt. Ze straalt zelfvertrouwen uit en heeft er bovendien ontzettend veel zin in!

[Instagram]

13895590_10157275717855261_1458470505182825379_n

3. #AOTD: atlete of the day Dafne Schippers
Ik ben er vannacht speciaal voor uit bed gegaan en ben van plan vannacht hetzelfde te doen als Dafne Schippers haar finale loopt. Die ze ongetwijfeld bereikt.

[Instagram]

Screen Shot 2016-08-13 at 2.31.04 PM

4. #IOTD: instagramaccount of the day is gewonnen door @runnersworldnl
Op het Instagram account van Runner’s World magazine blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom De Spelen als het gaat om atletiek. Volgen dus!

[Instagram]

5. #VOTD: video of the day gaat naar Logan Pal’s DAB OLYMPICS
Ben je bekend met de dab? Het is in ieder geval de meest populaire pose om te maken op dit moment. Logan Paul greep zijn kans tijdens de Olympische Spelen. Telkens als hij in beeld werd gebracht, deed hij de dab. Zie hier het resultaat.

[YouTube]

Heb je de aankomende weken dingen die passen bij de bovenstaande hashtags schroom dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen via Instagram, Snapchat en Facebook. Hoe meer input, hoe leuker! Nietwaar?

?

Riogelink de Joyceiro

Fotografie door Gaard van Vugt & Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent