CV 2015 F. Regelink

Deze is voor mijn vrienden en familie die zich blijven afvragen wat ik doe (lees: ernstige zorgen maken), waar ik mijn geld mee verdien en of ik überhaupt wel kan rondkomen. Okay, ik kan niet altijd rondkomen. Komt omdat ik een ontzettende randdebiel die het liefst ALLES gratis doet, maar  dan wordt het leven zo onbetaalbaar. Gelukkig zijn mijn twee grote liefdes er, hardlopen en social media. Die zorgen ervoor dat ik me altijd weer red. Dus ja, maak je vooral geen zorgen over en om mij. Ik red me wel. Ook als ik me niet red. Het komt altijd weer goed. Dat heb ik de afgelopen jaren wel geleerd. Echt. Gelukkig word ik bijgestaan door een topteam van A D H D coaches (budget coach, psycholoog aka  gewoon een hele leuke man om af en toe mee te kletsen, praktijk coach, structuur coach, fysiotherapeut, sport trainer en Koosje van de Plus (vaste gezicht achter de kassa) waardoor ik prima in staat om te doen wat ik het leukst vind.

Maar goed mijn C.V. zodat je die er de volgende keer bij kunt pakken als even niet kunt uitleggen aan je vrienden wat die sportieve, te gekke Francien precies doet. Of Pap als je je afvraagt hoe je dochter het doet in navolging van jou? Of oud huisgenoot Frank, die me af en toe uit oog verliest.

‘Sexting?!’
Ik ben het gezicht van sexting. Of ik daar blij mee ben? JA! Ik zette het topic op de publieke agenda. Zorgde ervoor dat 3.9 miljoen mensen beter ging begrijpen dat het ongevraagd doorsturen van pikant kiekje nogal ongewoon is. En dat dat niet zo fijn voelt als je desgewenst het onderwerp van gesprek bent. Leest en kijkt u even mee?

Boekje opendoen?
Owja ik noemde in datzelfde verhaal iets over een boek. Dat boek gaat er nu ook daadwerkelijk komen. Na met vier uitgevers om te tafel te hebben gezeten, heb ik gekozen voor een uitgever die er zelfs voor gaat zorgen dat ik een media training onderga, zodat ik nog beter en minder snel uit mijn woorden kan komen (ja, ik praat sneller dan Paul de Leeuw).

Commercial
Ik kreeg mijn eigen commercial. Again over sexting. Mensen oordelen namelijk te vaak zonder het verhaal te kennen. Dit gebeurt te vaak ongegrond en anoniem. Tijd om diezelfde mensen een spiegel voor te houden. Want, zulke comments kunnen best wel pijn doen. Gelukkig is mijn huid inmiddels dik genoeg. (Ik ben 7 kilo aangekomen omdat ik een fijn leven heb, de pizza’s, M&M’s en Gin Tonic’s gaan me gewoon heel goed af). Gisteren bereikte ik maar liefst 63.000 boys en girls via Facebook en werd de Facebook video meer dan 13.000 keer afgespeeld.

Schermafbeelding 2015-09-17 om 13.47.14

Awardwinnning kid
Ik werd 1 september jongstleden zowel door lezers als een vakjury verkozen tot hardloopblogger van het jaar 2015. Kijk maar!

Freelance social media manager
Voor wie het vergeten is, ik ben freelance in te huren, waarbij ik mijn oude dreamjob vervul. Community manager. Het afgelopen jaar mocht ik af en toe freelancen voor Nike en Domino’s Pizza. Nee ik klaag niet.

Sportverslaggeefster?
Ik ging als sportverslaggeefster aan de slag voor Runner’s World. Dit is mijn debuut. Okay een beetje make-up had geen kwaad gekund. I know.


NOC NSF
Ik beweeg me voort in de sportwereld. Dat doe ik met alle plezier. Als een organisatie als NOC NSF je dan uitnodigt om te komen spreken, dan kun je daarop geen nee zeggen. Ik zei dan ook volmondig ‘JA.’ Alsof ik antwoord gaf op een huwelijksaanzoek.

NOCNSF_GL2R (3)

NOCNSF_GL2R (4)

NOCNSF_GL2R (5)

NOCNSF_GL2R (1)

NOCNSF_GL2R (2)

Francien en de chocoladefabriek
Kreeg meer chococolade toegestuurd dan ooit. Dank je wel Tony zonder jou was ik nooit meer (Choco)lonely. En ik mocht zelfs een breakfast session geven op hun te gekke kantoor!

Sept_issues_GL2R (2)

Red Bull geeft Francien vleugels
Mocht harder stuiteren dan ooit met de hulp van mijn gevleugelde vrienden. Onbeperkt Red Bull sugarfree, all day, every day.

DSC_0271

Keynote Speaker Apple
Ik was bijna vergeten dat ik te gast was bij Apple. Waar ik officieel keynote speaker werd.

First in!
Werd ik samen met mijn team zowaar eerste met de Batavierenrace. Ook al werd mijn precense niet door iedereen gewaardeerd.

Bracht ik een ode aan de liefde.

Als ik dit zo zie dan ben ik inderdaad in 21 dingen goed. En moet ik inderdaad de beste worden in één ding. Ik ben er nog steeds niet uit, maar dat komt ooit wel een keer.

Okay genoeg over mij. Dit is mijn 2015 CV. Ik ben eigenlijk best wel nieuwsgierig geworden naar wat 2016 me te bieden heeft… Okay deze lijst is dus voor mezelf en helemaal niet voor de mensen die ik hierboven benoemde. Want ik heb zelfs soms even niet meer door waar ik allemaal mee bezig ben. Waardoor ik het af doe als ‘Ik run een kleine blog.’ Mijn invloed, (te gekke) following en bereik tezamen zijn onbetaalbaar. Voor de rest Mastercard. En voor die marktinglullo’s en pr-trutten I’m worth it.

Laat ik je nog één ding mededelen. Wie een eigen stem heeft en daar naar durft te luisteren komt altijd verder. Iedereen heeft iets dat hem of haar uniek maakt.

Ik sluit bericht af met wederom een tekst van Sef.

Als het morgen over is
En er helemaal niks meer over is
Dan kan ik zeggen dat ik heb geleefd
En dat ik meer ben vergeten dan je weet, snap je?
Stapje voor stapje dichterbij het einde
Jij leeft je leven, ik leef de mijne
En mijne is bijna met geen pen te beschrijven
Daarom flitsen in me hoofd allemaal lijnen voorbij als HSL-treinen
Of sneller, Concordes waarschijnlijk.
Nergens spijt van, alles was mooi
Ook de dalen, en die andere zooi
Alles gepakt, niks laten liggen
De vijver van de leven heb ik leeg zitten vissen
Ik heb niks gemist
Echt helemaal niks

Zoals al zei genoeg over mij. Vertel me in de comments jouw gehele CV of een deel daarvan. Zodat ik op jou trots kan zijn, omdat je jezelf uitdaagt dingen te doen die je nooit voor mogen hield.

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Voor al die meisjes die denken dat ze niets kunnen, you’re wrong. Please lees dan even dit boek

P.P.S. Ik heb het al eerder gezegd. Aankomend jaar gaan er heel veel dingen gebeuren die echt nog veel vetter zijn dan het bovenstaande. Stay tuned. 

Recent