Dear,

Dear Kjeld Nuis, Tom, Dani, Anne, Kirsten, Jelmer de Boer, Annemerel.com, Klaas, Arie, Atta, Susan KuijkenDafne Schippers, Olivier, Luuk de Jong, Joyce én Ronald Mulder,

Zij maakt(en) het verschil in 2015.

Dit gaat me vriendschappen/zakenrelaties kosten, maar laat ik voorop stellen dat ik hier enkel mijn mening geef over en aan mensen die er naar mijn mening toe doen en die ik bewonder om hetgeen dat ze bewerkstelligen.

Ronald M, het komt goed schatje. Dat weet jij. Dat weet ik.

Dani J, je hebt alle ingrediënten van goedlopende blogs/websites bij elkaar gezet op Fitgirls.nl. Waardoor je een succesformule te pakken hebt. Je bracht een eigen salade én kledinglijn op de markt, zette een campagne op die menig meisje in staat stelde om haar onzekerheden om te zetten tot zekerheden. In 2016 hoop ik nog meer zien van je warme persoonlijkheid en mag je af en toe best van je afbijten. I mean #letsgetreal.

Tom B, je hebt jezelf en half Nederland de afgelopen paar jaar tools en handvaten gegeven om de beste versie van jezelf te zijn. De cirkel is bijna rond. Toch mis ik bij de Changing Life Hub nog één ingrediënt: de psychologie die schuil gaat achter het worden van die beste versie. Dus naast de offline doorvertalingen zoals de gym, DoorMeal en een grootschalig project waar jullie keihard aan werken, zie ik graag een psycholoog opstaan binnen jullie team. Waarbij men face-to-face consults kan afnemen. Ik kan je al een aanbeveling doen. Hint: haar achternaam eindigt op ‘Nee’

Jelmer de B, een betaalde column in de Vogue Nederland of GLAMOUR en een bierbuik graag. Ik ben uitgekeken op je eightpack Jelmer de Boer.

Annemerel d J, ik had graag iets op je aan te merken gehad. Dit kan echter niet door de eenvrouwszaak die jij het afgelopen jaar draaide op volle touren. Freelance journalist voor Metro en Dutch Cowboys, boekenschrijfster, blogger, vlogger en marathonloopster. What’s next? You tell me Annemerel.com.

Leonie vd H, ik zie je in Tokyo in 2020. Wat je in de tussentijd doet moet je zelf weten. Als maar stappen blijft zetten, gelukkig doe je dat elke dag.

Klaas B, de filosofie achter (Nike’s) Just Do It (https://klaasboomsma.wordpress.com/2015/12/29/just-do-it/) gaat schuil in de doodstraf. ‘He murdered a man and a woman, and was put before a firing squad. And they asked him if he had any final thoughts and he said: “Let’s do it.” And for some reason I went: “Now damn. How do you ask for an ultimate challenge that you are probably going to lose, but you call it in?” So I thought, well, I didn’t like “Let’s do it” so I just changed it to “Just do it”.’ Als er geen andere mogelijkheden meer zijn dan moet je het maar gewoon doen. Iets wat jij al een tijdje doet Klaas. Ik ben benieuwd wat je in 2016 gaat doen. Ik heb het voorgevoel dat het groots wordt.

Atta, je liep een marathon in 2015, viel kilo’s af en knalde er woorden uit die menig persoon raakten en deden bewegen. Ik zeg dat een luttele 56 kilometers in 2016 je gaat doen lachen om die 42 kilometer.

Anne G, volgens mij ben je doormidden gebroken ergens naast een piste. Als ik het goed zag via Snapchat. Ik ken niemand zoals jij die zo doelgericht te werk gaat. 2015 Mag dan eindigen met een knik in de rug. In 2016 herstel je sneller dan wie dan ook, omdat je weet waar je toe in staat bent.

Susan K, rondjes lopen kun je als de beste. Dat je naast loeihard lopen gigantisch slim bent én kunt schrijven zoals weinig mensen dat kunnen maakt jou mijn favoriete atlete. Je bent bereid om in 2016 alles op te geven om te schitteren op De Spelen in Rio.Ik geloof daarom in jou Susan Kuijken.

Arie B, van een zweetdate is het tot op heden niet gekomen. Maar aangezien je nu zelf een soortgelijk programma hebt bij LINDA.TV kom ik in #januARIE onder het toeziend oog van een cameraploeg wel bij jou zweten in de Vondelgym. Samen met een team van specialisten en vrienden wist je een gym te leiden die de trekpleister werd voor menig bekend Nederland, bloggers, hipster Amsterdam. Tevens fungeerde diezelfde gym als ware PR-showroom voor merken, diensten en bladen. In 2016 verwacht ik dat je een kind krijgt met een hele knappe mevrouw. Achterover zitten en genieten is toegestaan in 2016.

Joyce B, met foto’s op Vogue, LINDA.NIEUWS en de cover van Runner’s World Magazine wil ik in 2016 graag een genodigde zijn voor je eerste expositie. En owja, volgens mij ga je binnen nu en enkele dag iets wereldkundig maken waarvan menig fotografe droomt.

Kirsten L, je was de eerste sportblogger in mijn omgeving die stopte. Ik bewonder je keuze. Ben soms jaloers op je keuze. Het is namelijk bijzonder knap om te weten wanneer je iets mag loslaten. In 2016 ben je misschien minder op de sportieve voorgrond maar des te meer in een omgeving waarin je je thuishoort.

Luuk de J, je bent opnieuw uitgegroeid tot sterspeler. Ditmaal voor PSV. Luuk de Jong, je bent een master in kopduels en breekt door menig muur heen. Ik kan het je niet nadoen. Ik zie je in 2016 wel een keer als je de beker wederom mee naar huis neemt.

Dafne S, je loopt niet naast je hardloopschoenen. Je loopt erop, omdat je weet waar je toe in staat bent. Je voelt het. Dafne Schippers, ik hoop dat ik in 2016 getuige mag zijn van jouw kunnen tijdens het EK atletiek (dat gehouden wordt in Amsterdam) en De Spelen in Rio. Ik ga de Atletiekunie maar stalken met een persaccreditatie voor bovenstaande evementen.

Olivier H, onder jouw bewindvoering werd Runner’s World Nederland Magazine van het Jaar 2015. Albert Verlinde was duidelijk in zijn juryoordeel. Ik sta daar vierkant achter. In 2016 hoop ik op nog meer events die het magazine verder tot leven brengen.

Kjeld N, ik kende je tot voorkort niet. Pas toen ik ging rondkijken bij de Red Bull atleten sprong je me in het oog. Je hebt daarnet de 1.000 meter op je naam geschreven, eveneens de 1.500 meter. Ik heb een nieuw doel voor je in 2016. Op zweetdate met niemand minder dan Francien Regelink. Kjeld Nuis, ik stuur je manager wel even een berichtje. Dan kunnen we samen een vorkje prikken.

Zij maken het verschil in #tweeduizendsexting.

Francien R, hou je bek. Tot zover deze mededelingen van huishoudelijke aard. Je kunt haat berichten, bedreigingen en smeekbedes kwijt in de comments.

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto Joyce Bongers 

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.P.S. Doe jij al mee met #DOcember? Slinger je hardloopmotor aan! SMASH die 70 kilometer in #DOcember.

P.S. Mocht je me thuis willen bezoeken ivm bovenstaande alinea, besef dan wel dat ik redelijk hard kan (weg)lopen.

Recent