Editorial augustus

Bye, Bye Party Mode
Time flies when you are having fun. Tot zover de maand juli. Op 1 augustus ontwaak ik uit mijn party mode. Okay nu lieg ik. Ik sta as we speak op de gay parade boot van Girls Love 2 Travel. Okay ik blijf feesten (het is ten slotte summer time), maar pak het lopen ook weer op. Aangezien er een marathon op de agenda staat. De stuitligging dwarsboomt me nog, maar ik kan ondertussen heel veel andere dingen wel gewoon doen.

Eindsprint_aug_GL2R (6)

NS Sprinter
Laat ik even terugkomen op de phrase ‘time flies.’ De tijd vliegt inderdaad. Deze maand spreken we daarom met de snelste sprinters van Nederland. En dan bedoel ik dus niet die van de NS, maar de allersnelste meisjes van Nederland. Je weet wel, die meisjes die allang wisten dat de crop top aka sport bh de shit is.

Eindsprint_aug_GL2R (5)

NK
Mocht het je ontgaan zijn, het NK is op dit moment gaande. Waar Dafne Schippers gisteren nog zegen vierde op de 100 meter. Dit was haar generale repetitie. Hoe gaat ze eind augustus presteren op de WK in Beijing? We gaan het zien. Gisteren werden de knappe zusjes De Witte respectievelijk tweede en derde op 400 meter. Daarom haal ik ze samen met mijn team voor de lens en vraag ik ze de sport bh van het lijf als het gaat om sneller worden.

Eindsprint_aug_GL2R (1)

Eindsprint
Zoals je weet ben ik geen sprinter, maar deze maand wordt ik er voor duratie van 30 dagen wel één. Dat betekent lange warme-ups, kracht training en dat alles om explosief het startblok te verlaten om 400 meter verderop de finish aan te tikken. Ik doe er nu nog 87 seconden over. Waar de bovengenoemde zusters maar 51 seconden nodig hebben. Daarnaast vertel ik jou samen met een aantal experts hoe je sneller kunt worden!

De #eindsprint is ingezet. Ben jij er klaar voor?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent