Editorial Februari

ER WAS EENS… Een meisje, genaamd Francien Regelink, dat op haar 14de haar tietjes liet zien aan de leukste jongen van de school. Om op haar 15de bekend te staan als ‘Francien, laat je tieten nog eens zien’. De ondertitel? Hoe sexting een leven kan breken en maken. Dit sprookje beleeft vandaag haar première (lees: uitlevering op Bol.com). En morgen komt het sprookje dan ein-de-lijk in boekvorm uit en ligt het in allerlei boekenwinkels (AKO, Bruna, lokale boekhandels en noem maar op). Maar voordat ik je daar meer over vertel wil ik je eerst iets anders laten weten.

Walt Disney #JANUari - Girls Love 2 Run  (2) groot

Run Disney
Once upon a time koos Disney vijf winnaars uit, die samen met mij en Joyce meegaan naar Disneyland Paris in september… Morgenochtend om 08:15 uur zie je wie de winnaars zijn! Dan ga ik nu weer snel verder met alles dat staat te gebeuren in februari.

Maandthema Februari GL2R (5)

Boekje opendoen
Datzelfde meisje, Francien Regelink dus, heeft het schrijven van een boek lichtelijk onderschat. Het is knap lastig om terug te gaan naar een verleden, dat best een flinke wond heeft achtergelaten. Tegelijkertijd is het ook een prachtig verhaal. Met een prachtuitkomst, namelijk dat verdomde boek Francien, laat je tieten nog eens zien.

Vraag maar raak
De afgelopen dagen, weken, maanden deed ik tientallen interviews (I’m not kidding). En bij het interview met 7Days durfde ik voor het eerst toe te geven dat dit boek bij lezers af en toe plaatsvervangende schaamte gaat opleveren. Maar goed, ik ben Francien en ik neem dit keer letterlijk geen blad voor de mond. Ik weet in ieder geval wel, dat je me de eerst volgende keer anders ziet dan voorheen. Maar dat maakt niet uit. Dit boek is er om een ander te helpen en dat kan ik enkel doen door mezelf te zijn. Open en eerlijk.

Maandthema Februari GL2R (6)

Schitteren in afwezigheid
Overigens weet ik niet waar dit boek me de komende maand allemaal brengt, dus mocht je af en toe een blogpost missen dan weet je waardoor het komt. Mijn excuses daarvoor. Mocht je dat nou super vervelend vinden, treur dan niet. Misschien zie je me niet op het blog, maar wel op je tv, in je krant of favo magazine. Kortom je kunt me eigenlijk niet missen deze maand. Excuses voor de spam alvast!

Lief dagboek
Maar wat voor blogposts kun je eigenlijk verwachten deze maand? Ik probeer je in ieder geval via Diaries te laten zien waar ik zoal uithang deze maand. En Joyce doet daarbij ook een goede duit in het zakje, want die fotografeert zich een ongeluk deze maand. Kun je allemaal terugzien op Girls Love 2 Run natuurlijk.

Maandthema Februari GL2R (1)

Bedtime stories
Once upon a time sliep ik op een slaapbank. Zonder matras. En dat al drie jaar achtereen. Dat is natuurlijk een beetje dom van mij. Aangezien rust/slaap de meest onderschatte training is van een (top)sporter. Daarom ga ik je aankomende maand voorzien van de nodige bedtime stories, en dat alles doe ik vanaf mijn nieuwe Boxspring. Althans, die ga ik kopen, testen en gebruiken.

Maandthema Februari GL2R (7)

Bed induiken
Lukt het me na al die jaren om ein-de-lijk Arie Boomsma (ja is getrouwd en papa in wording) voor een intiem interview? Of vind je het een goed idee als ik Kim en Geraldine in mijn boxspring uitnodig? Die twee hebben namelijk al ervaring met intieme interviews… Of wil je dat ik een beschuitje ga eten met Kjeld Nuis?! OMG, ook hij is bezet, maar een diepte interview kan geen kwaad toch? Of zie je me toch terug in bed drie andere gegadigden? Je gaat het allemaal zien deze maand.

Ski pakjes enzo
Once upon a time bezocht ik de skipiste om even weg te zijn van alles en iedereen. Dat doe ik natuurlijk wel in de nieuwste gear. En aangezien jij misschien ook wel op de ski’s te vinden bent, laat ik je graag mijn favoriete ski-pakjes en -accessoires zien.

adidas - Pure Boost X event GL2R (3)

Zweetdate: de battle
Once upon a time was het Valentijn en bedacht ik in samenwerking met vier bloggers en adidas een epic zweetdate battle, waar ook jij onderdeel van kunt uitmaken. Meer weten? Kijk dan hier!

Mooie roze is niet lelijk!
Ik draag hier trouwens de performance wear van WE Fashion. Ik kom hier zaterdag uitgebreid op terug, want deze lijn moet natuurlijk eerst de crashtest maar eens door te zien komen!

THE END.

?

Francien & Joyce 

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent