GL2R Team

Partner (Founder) Francien Regelink & Partner Joyce Bongers

francien-joyce-klein

Francien Regelink 

Er zijn drie dingen in het leven waar ik, Francien de oprichtster van Girls Love 2 Run, nooit genoeg van krijg: rennen, schrijven en praten. Voorheen vond je me bij Nike als community manager en hield er een tweede leven op na als creative concepter voor AKQA. Ik vond het nodig om mijn geliefde baan op te zeggen voor hetgeen wat jij nu bekijkt. Mijn never ending energie zorgt ervoor dat ik nooit stilsta en altijd on the run ben om de vetste races wereldwijd voor jou te verslaan in bloed, zweet en woorden.

Joyce Bongers

Wie Joyce zegt, moet ook camera zeggen. Dit onafscheidelijke duo schiet al het beeldmateriaal voor Girls Love 2 Run. Deze creative mastermind runt o.a. de beeldredactie van idee naar concept tot (prachtig) eindproduct. Een blik op haar website en Instagram account en je bent verkocht. Behalve achter de lens van haar camera, vind je dit fotografie talent regelmatig op de atletiekbaan.

REDACTIE

Nena Bongers aka Lunchbrunch

De moeder van is een understatement. In haar wekelijkse rubriek op de zondag middag komt Lunchbrunch elke week weer met een verrassend recept speciaal voor de sporters onder ons. Even geen inspiratie? Zorg dan dat je elke zondagmiddag klaar zit voor wederom een nieuw recept!

Jenny Alvares van Nee aka Voedzooi

Deze super fitte Braziliaanse schoonheid heeft maar een doel: zorgen dat ik gezond eet. In haar rubriek Voedzooi schotelt zij mij de gezonde variant van mijn ongezonde favorieten voor. Het zal je dan ook niet verbazen dat (gezond) koken haar allergrootste hobby is. Ben jij ook toe wat happy, healthy food inspiration? Dan is haar website een must read voor jou.

DESIGNERS

Dennis Regelink 
Dennis is dé man achter de huisstijl van Girls Love 2 Run. Hij bewaakt ‘zijn’ kindje met de grootste zorg.

Logo_ontwerp_GL2R (1)

Britt Weijermars

WEB DEVELOPERS
Tim Benniks

HOSTING
De Hosting Firma

SEO SPECIALIST
Product Plus

ADVERTISING AGENCY
FemmeFab

Get up close & personal with Instagram