Liggen deze beauty producten straks in jouw sporttas?

Wij zijn nog steeds jarig! En dat vieren we ook vandaag weer… Dit keer geven onze favoriete hair & beauty producten weg die absoluut niet mogen ontbreken in jouw sporttas! Met dank aan MDV (het bedrijf achter deze beauty musthaves), die net als ons ook 5 jaar bestaat! Je snapt de link? Goed, wat zit er dan in dit pakket?

Prijs #januari (blog) (1)

Invisibobble
Tot voorkort kende Joyce en ik dit product niet en liet het om die reden compleet links liggen. Totdat een volgster (kapster van beroep) ons erop wees. En sindsdien zijn we onafscheidelijk. De invisibobble laat in tegenstelling tot een normaal haarelastiek geen afdruk achter op je haar. En rekt de bobble te ver uit dan gooi je ‘em toch gewoon even in kokend water en hij neemt zijn originele vorm weer aan. Daarnaast houdt het elastiek je haar perfect op de plaats, zonder dat het te strak aanvoelt. Ook tijdens het sporten.

Beautyblender
Dit ding zien we echt overal voorbij komen op YouTube. De Beautyblender is perfect voor het aanbrengen van je foundation of bb cream nadat je hebt gesport en gedoucht. You just simply wet.squeeze.bounce voor dé perfecte finish.

Makeup Eraser
Een schoon gezicht? Daar schreef ik, Francien, vorig jaar al iets over. Toch ga ik nog altijd met make-up op naar bed. Het doorbreken van een vast patroon is moeilijker dan gedacht. En Joyce haalt haar make-up er het liefste af met een watje met Garnier Micellair Reinigingswater. Totdat ik haar dit doekje liet zien. De Makeup Eraser hoef je enkel nat te maken. Waarna je het doekje vervolgens over je gezicht heen haalt en klaar is kees. MAAR ECHT. Je kunt hem tot twee keer gebruiken waarna je het doekje in wasmand gooit. Wast en vervolgens kun je het doekje weer hergebruiken. Ideaal voor na het sporten. Al zeg ik het zelf!

Merci Handy Black Vanilla
Net een race gelopen, aardig wat toeschouwers gehighfived? Zweet van je voorhoofd geveegd? Een banaan gegeten onderweg? Hoe smerig zijn jouw handen na een race? De mijne zijn behoorlijk vies. Daarom heb ik altijd een flesje Merci Handy in mijn sporttas. Handgel waarbij het gebruik van water overbodig is. Deze gel zorgt voor zijdezachte en schone handen.

Wil je kansmaken op dit pakket? Dat kun je doen door je te abboneren op mijn YouTube kanaal Franzien! Onder de huidige en nieuwe abonnees geven we het pakket weg. De winnaar ontvangt vrijdag 21 januari een persoonlijk bericht!

?

Francien (& Joyce)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook Instagram & Twitter

P.S. Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MDV.

Recent