LOOP Leeuwarden winnaars

Ik vroeg je van de week met mee te gaan naar Leeuwarden op 7 juni. Daar werd massaal op gereageerd. Ik heb twee hele toffe chicks gekozen die samen met mij een hun BFF Leeuwarden onveilig gaan maken.

Sanne Puts liet deze comment voor me achter. Ja, dat wil ik wel! Omdat mijn zusje tegenwoordig in Leeuwarden woont en ik daar veel te weinig kom! Zij loopt dan ook! Ik heb me (nog) niet ingeschreven, maar na 5 weken blessureleed (marikenloop laten schieten) kan dat wel een goede training zijn voor mijn eerste halve marathon eind juni.. ! Want die zal ik hoe dan ook halen! Sanne, ik heb goed nieuws voor jou, je gaat je zusje zien op 7 juni. Congrats!

Anika liet deze comment voor me achter. Wegens stress en drukte rondom de examens heb ik helaas niet mee kunnen doen aan We run Amsterdam, dit lijkt me het ideale goedmakertje om alle stress eruit te lopen! (En om misschien mijn eerste 10 km te lopen!) Examens zijn nooit echt een feest, maar goed als je slaagt dan is dat natuurlijk te gek. Je gaat in ieder geval samen met mij en je BFF Leeuwarden op 7 juni onvelig maken!

Sanne & Anika tot dan!

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

PH: Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook InstagramTwitter

Mijn, en dus straks ook jouw, trip wordt mede mogelijk gemaakt door LOOP Leeuwarden en Marketing Leeuwarden

P.S. Sanne & Anika, willen jullie me een email sturen op francien@girlslove2run.com met daarin jullie contactgegevens?

Recent