MEET THE TEAM: MARIA VERSCHOOR

Staat haar mannetje.

Meet the team
Mogen we je voorstellen aan hét all-star team van Clinique en dan hebben we het niet alleen over de producten, maar ook de atleten die al gebruik maken van deze lijn.

Maria Verschoor
Olympiër en hockeyster Maria Verschoor is niet te missen in het veld met haar overweldigde bos krullen en instant smile! Ze pakte tezamen met haar team tijdens de Spelen in Rio nog het zilver. Volgende maand gaat ze de voorbereiding in met het oog op het WK deze zomer! En ondertussen speelt ze in de voorhoede van de Amsterdamse Hockeyclub AHBC!

All-star product
Maria kiest voor de CliniqueFit Workout Face + Body Hydrating Spray op waterbasis. Wel zo prettig als je in de brandende zon speelt en zoekt naar verkoeling en verfrissing!

#jointheFITteam
Meedoen met Maria? Deel dan jouw workout via Instagram aan de hand van een foto, video of Boomerang met #jointheFITteam. Voor de nodige inspiratie kun je altijd even spieken op haar prachtige Instagram account.

Wat valt er te winnen?
Girls Love 2 Run mag 5 (gratis) plaatsen op de exclusieve lanceringsfeesten weggeven waarop de geselecteerde atletes aanwezig zijn. Of je maakt kans op een complete set. Meedoen kan tot zondag 15 april. De winnaars krijgen op 16 april per email bericht of een plek hebben hebben op het exclusieve lanceringsfeest of een set hebben gewonnen.

CliniqueFIT is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Bijenkorf filialen en online.

Recent