MEET THE TEAM: NADINE VISSER

Loopt harder en sneller dan haar mascara.

Meet the team
Mogen we je voorstellen aan hét all-star team van Clinique en dan hebben we het niet alleen over de producten, maar ook de atleten die al gebruik maken van deze lijn.

Nadine Visser
Meerkampster en hordeloopster Nadine Visser loopt sneller dan haar waterproof mascara. Onlangs pakte ze nog de bronzen plak op de 60 meter horden tijdens het WK Indoor! Daarmee bewees ze definitief dat ze thuishoort in de wereldtop. En op de meerkamp – die bestaat uit zeven onderdelen – maakt zij haar verwachtigen meer dan waar! Wist je dat het het all star team van CliniqueFIT ook uit zeven producten bestaat? Nieuwsgierig naar haar favoriet? Dat lees je hieronder.

All-star product
Nadine kiest naast de CliniqueFit Workout 24-Hour Mascara voor de CliniqueFit Lip + Cheek Flush. Een olievrije, transparante gel die lippen en wangen een stain geeft die echt goed blijft zitten tijdens haar vliegensvlugge prestaties.

#jointheFITteam?
Meedoen met Nadine? Deel dan jouw workout via Instagram aan de hand van een foto, video of Boomerang met #jointheFITteam. Voor de nodige inspiratie kun je altijd even spieken op haar prachtige Instagram account.

Wat valt er te winnen?
Girls Love 2 Run mag 5 complete sets weggeven ter waarde van €194,00! Meedoen kan tot zondag 15 april. De winnaars krijgen op 16 april een persoonlijk bericht via Instagram.

Meetrainen?
Schrijf je nu in voor een Meet & Greet met jouw favoriete atleet. Ontdek de nieuwe limited edition CliniqueFit producten tijdens een pre- en post- workout touch up, en wakker de sporty spice in jou aan in een 30-minuten durende bootcamp. Bovendien ga je naar huis met een leuke goodiebag en word je tijdens het evenement voorzien van gezonde snacks & drankjes.

Maria Verschoor
de Bijenkorf Amsterdam 
woensdag 18 april
de Bijenkorf Eindhoven 
zaterdag 21 april

Lieke Wevers
de Bijenkorf Den Haag
donderdag 19 april

Nadine Visser
de Bijenkorf Rotterdam
vrijdag 20 april

Puck Moonen
de Bijenkorf Utrecht 
donderdag 3 mei

De deelnamekosten van 10,- krijg je terug in de vorm van een tegoedbon bij aankoop van een Clinique product op de dag van het evenement. Er zijn slechts 30 plekken beschikbaar per datum.

CliniqueFIT is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Bijenkorf filialen en online.

Recent