#8 GOD is a DJ – Olympische Spelen Rio 2016

Voel je dat ook? Wat?! Dat de Olympische Spelen in RIO alsmaar dichterbij komt. Nee maar echt. Met nog 73 dagen op de te gaan wordt het de hoogste tijd om mijn koffer in te pakken. RIO ik kom eraan (althans dat hoop ik). Kun je je nog die prachtige compilatie van het WK Atletiek herinneren met onze eigen Dafne Schippers in de hoofdrol? Niet? No worries, kijk gerust even naar de onderstaande video.

Ik kan oprecht niet wachten op de compilatie van de aankomende Olympische Spelen, wie pakt de medailles, wie zijn de verliezers? Het hoort er allemaal bij. Ik heb in ieder geval al de theme song voor de NOS gevonden (thank me later). Het nummer heet RIO (hoe kan het ook anders) en is afkomstig van Netsky (het eerste nummer in de playlist). En hij loopt ook nog eens harstikke lekker. Ik ben zelfs een volledige RIO playlist samengesteld. Dan kunnen jij en ik alvast lekker inlopen.

Zie ik jou terug op de Olympische Spelen in RIO, aangezien je je nog steeds kunt kwalificeren als je dat nog niet gelukt is…?

?

Francien (& Joyce)

Foto’s gemaakt door de beste fotografe, Joyce Bongers, van Nederland

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent