Run Disneyland Paris

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Op zaterdag 24 en 25 september wacht ik je op in Disneyland Paris. Aan jou de taak om 21 kilometer dwars door de twee magische Disney Parken te lopen. Vind je 21 kilometer te ver? Dan is er een vijf kilometer  race die je meeneemt langs als het moois dat Disneyland Paris jou te bieden heeft.

Walt Disney #JANUari - Girls Love 2 Run  (2) groot
Ik neem in totaal vijf van jullie met me mee, maar daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Omdat goede voornemens voorop staan in #JANUari wil ik een deal met je sluiten. Ik daag je uit om 15 workouts in #JANUari te doen. Een run, gym workout, slaapkamer workout, fietstocht, dansles of NTC training, kortom alles telt, zolang je maar in beweging bent. Deel je voortgang (wederom) in de Facebook event page. Gebruik de volgende methode om te laten zien hoever je (al) bent: 1/15. Als je er 15 hebt volbracht ziet dat er zo uit: 15/15. Een comment is genoeg een foto erbij maakt het nog leuker! Ik neem overigens elke dag de tijd om te reageren op je #JANUari screenshots, tweets, Instagram foto’s en Snapchats. Dus warm je op, op je plaats, klaar voor de start, af!

De 5 winnaars worden begin februari gekozen in samenspraak met Walt Disney en bekend gemaakt. Laat ik voorop stellen dat de (enige) vereiste is dat je 15 workouts volbrengt. Meer mag altijd, maar dit heeft geen invloed op de uitslag.

Nieuwsgierig geworden naar het arrangement dat ik mag weggeven?
1 kamer voor 2 personen (inderdaad je mag dus iemand naar keuze meenemen)
2 nachten in een Disney Hotel inclusief ontbijt (want dat is toch wel de belangrijkste maaltijd van de dag)
3 dagen entree in beide Disney Parken (omdat ik er zeker van wil zijn dat je alles ziet van het park)
1 startbewijs per persoon voor afstand naar keuze (naast de halve marathon en de familierun van 5 kilometer is er een kidsrun met verschillende afstanden)
exclusief lunch en diner (beide parken zijn uitgerust met ontzettend fijne eetplekjes)
vervoer is niet inbegrepen (gelukkig ben met de trein of auto heel snel in Disneyland Paris)

Walt Disney #JANUari - Girls Love 2 Run  (6) groot

En voor wie denkt dat ik me al in Disneyland Paris bevind heeft het mis. En nee ik ben Mickey ook nog niet tegengekomen, maar die hoop ik binnenkort wel tegen het lijf aan te lopen. Hij gaat namelijk samen met zijn vrienden meedoen aan deze magische race! Naar verluid heeft hij zelfs al zijn sportkloffie klaargelegd om op 1 #JANUari met jou en mij mee te trainen.

Ben je klaar voor een magische reis naar de finish lijn?

?

Francien

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers 
Locatie Kasteel de Haar in Utrecht

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Heb je niet het geduld om te wachten tot februari, dan kun je zelf ook al een arrangement boeken. Ga voor meer informatie naar run.disneylandparis.com.

Recent