Running Technique X Girls Love 2 Run Kerstactie

Terwijl jullie nog druk in de weer zijn voor kerstcadeautjes voor jullie lievelingspersonen. Zijn wij druk bezig met cadeautjes voor onze lievelingspersonen aka. JULLIE!! Want jullie liefdevolle reacties, oneindige enthousiasme, sportieve prestaties zijn absoluut een cadeautje waard. Je maakt daarom kans op een abonnement van zes maanden op de Runner’s World, het receptenboek van de Runner’s World of het boek over de sportvrouw van het jaar 2015: Dafne Schippers.

Wat moet je doen?!
1) Deel je favoriete hardloopfoto van 2016 op Instagram
2) Schrijf in de beschrijving van je bericht waarom dit je favoriete hardloopfoto is van 2016 en richt het aan @running_technique
3) Tag in je foto @Girlslove2run, @running_technique , @runnersworldnl en @run2dayamsterdam

De RT X GL2R kerstactie loopt tot en met 24 december 23:59! De winnaars worden op Eerste kerstdag bekend gemaakt.

Uiteraard hadden wij jullie dit cadeau nooit kunnen geven zonder medewerking van Olivier Heimel, Hoofdredacteur van de Runner’s World en Edwin van Run2Day Amsterdam! Hele dikke shout out dus naar Olivier en Edwin!

Hele fijne liefdevolle dagen voor iedereen!

?

Bregje , Francien & Joyce

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Aangenaam kennis te maken trouwens. Mijn naam is Bregje en ik ben hardlooptrainster. Ik deel wekelijks mijn kennis omtrent hardlopen met jou. Je kunt me niet alleen hier op Girls Love 2 Run volgen, maar ook op mijn Instagram profiel. Waar ik je dagelijks voorzie van tips, tricks en video’s. 

Recent