SHOOT, SHARE & SHOW JOUW UITZICHT

Voordat we je gaan vertellen wat de challenge precies inhoud willen we eerst het volgende met je delen. WAT JE NU GAAT LEZEN WORDT VERREWEG DE VETSTE SHOE DROP IN ONZE GIRLS LOVE 2 RUN HISTORY! EN JIJ KUNT ERBIJ ZIJN. HOE? DAT LEES JE HIERONDER!

Zie je de foto’s of zag je ze daarnet al in de video? Gaaf he?! Die maakte Joyce onlangs vanuit een helikopter. We zijn namelijk opzoek naar de meest iconische uitzichten van Nederland (of elders in de wereld, hallo backpackers) tijdens je runs. Loop je over de grachtengordel? Dan weet je dat je in Amsterdam bent. Spot je de Martinitoren, dan weet je dat er niets boven Groningen gaat. Loop je Rotterdam binnen dan wacht je een warm onthaal met dank aan de Erasmusbrug. Wat is tekenend voor jouw uitzicht als je loopt? Precies dat (of een foto die je al hebt gemaakt) willen we van je zien. Schiet een foto, share diezelfde foto met #ultraboostXperience. En wie weet veroveren jij en je BFF op 19 februari wel de twee plekken in de adidas chopper (waarin oa atleten en influencers plaatsnemen) die jou en je BFF over Amsterdam heenvliegen. Als jij en je BFF eenmaal geland zijn dan loop jullie langs iconische plekken van Amsterdam. Alles wat daarna gaat gebeuren blijft een verrassing. Behalve dat jullie met een goed gevulde sporttas en maag naar huis gaan!

Views - Canals (1)

Even over die adidas UltraBOOST X, die zojuist gelanceerd is. Met de UltraBOOST X ligt Nederland straks aan jouw (gloednieuwe) schoenen. De UltraBOOST X voelt als een tweede huid die zich moeiteloos aanpast naar de vorm van je voet als je loopt. Je begrijpt dat wij dit interpreteren als de pantoffels die je zelfs in huis en op de bank mag dragen, omdat ze zo lekker zitten. En vergeet niet dat je er vliegensvlug mee kunt lopen! Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? Nou zo ongeveer…

Kort samengevat: shoot, share and show us what you got!

Views - Amsterdam central station (2)

Upload voor 15 februari jouw favoriete uitzicht met #ultraboostXperience en win de nieuwste adidas UltraBOOST X.

  1. Deel jouw uitzicht on the run met #ultraboostXperience
  2. Ontvang de allernieuwste Adidas hardloop schoen (en als je wint je BFF dus ook)
  3. Wordt zondag 19 februari per helikopter afgezet (je BFF gaat wederom mee)
  4. Aan de start van een hele gave run door Amsterdam
  5. Met exclusieve toegang tot de UtraBOOST X launch party
  6. De winnaars worden op 16 februari bekend gemaakt via Instagram Live Stories & Facebook Live én ontvangen een persoonlijk bericht!

Er rest ons nog maar één vraag. Pak jij deze kans met beide ‘benen’ aan? Zodat je straks niet meer met beide benen op de grond staat?

?

 Joyce & Francien

Recent