#1 Run into spring!

De eerste van vier outfitposts om de mooiweerloopster in jou te inspireren, want dat maakt het hardlopen in de lente nog leuker! Mag ik trouwens een applausje voor mijn fotografe, visagie team en locatiescout? *APPLAUS* Dit is by far mijn mooiste foto ooit!

Owja terug naar de outfit. Zoals je misschien al hebt opgemerkt, ik ben best wel heel erg fan van één van haar laatste collecties, die gericht is op het jongere (sportieve) meisje! Dit is overigens wat Stella zelf zegt over de collectie. “The adidas StellaSport girl is young, current and vibrant, looking to make a statement and stand out – we wanted to bring that to life within the collection and fuse performance with style to create – performance pop,”  Nou laten we eerlijk zijn, jong ben ik met mijn prachtige leeftijd van 28 lentes, niet helemaal meer. Aan de rest voldoe ik natuurlijk wel allemaal. Daarom draag ik deze outfit dan ook met trots.

JoyceBongers_Morocco_mooiweerloper (2)

Op veler verzoek (thank you Instagram peeps) de aankoopadressen.
Tight
Schoenen
Trui (niet meer verkrijgbaar)

Komt deze outfit ook in jouw kast te hangen? En hoe vind je dat de outfit mij staat?

?

Francien & GirlsLove2Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

Recent