Girls Love 2 Run
Op Girls Love 2 Run vind je verhalen en (bewegende) beelden die recht uit het (sporters)hart komen. Afkomstig uit alle lagen en landen. Geschreven en geschoten door Francien Regelink & Joyce Bongers. Met als doel jou in beweging te brengen, letterlijk en figuurlijk.

“stilstaan behoort niet tot de mogelijkheden”

Francien
Francien loopt en schrijft zichzelf de wereld over en komt thuis op Girls Love 2 Run. Is midden in de nacht wakker te maken voor McDonald’s, marathons, mannen en marketing opdrachten. Is professioneel nieuwsmaker van beroep. Heeft een netwerk waar je U tegen zegt. Bedenker van het woord #zweetdate en heeft dankzij haar adhd genoeg ideeën die ze samen met Joyce verkoopt aan werelds grootste (sport & lifestyle) merken. Richtte Girls Love 2 Run op en schreef de bestseller Francien laat je tieten nog eens zien.

Joyce
Joyce sprint en schiet zichzelf de wereld over en drukt haar foto’s af op Girls Love 2 Run. Is wakker te maken voor Franstalige songs, pasta arrabiata en kittens. Speelt altijd met ideeën en tovert ‘Frans’talige uitspattingen om tot bruikbare concepten. Vormt in haar vrije tijd de financiële afdeling van Girls Love 2 Run en valt af en toe in als Keira Knightley.

Girls Love 2 Run Productions
Met Girls Love 2 Run Productions produceren we in opdracht van werelds grootste sport- en lifestylemerken (concepten tot) campagnes. Voor meer info hierover verwijzen we je door naar www.girlslove2runproductions.com.