2 Challenge | #COMMIT2FIT

Heb je de #whywait challenge volbracht? Ja? Congrats. Nee? Maakt niet uit, de finish is in zicht. We gaan nog even door. Op 1  januari start onze #commit2fit challenge. Waarbij we je uitdagen om 15 workouts te doen in de maand januari. Een run, gym workout, fietstocht, dansles of NTC training, kortom alles telt, zolang je maar in beweging bent. Deel je voortgang wederom hier. Gebruik de volgende methode om te laten zien hoever je (al) bent: 1/15. Als je er 15 hebt volbracht ziet dat er natuurlijk zo uit: 15/15. Een comment is genoeg een foto erbij maakt het alleen nog leuker voor ons om naar te kijken en dient tevens als bewijs (prove your move). Als je je foto via Instagram deelt tag ons dan in je foto of gebruik #commit2fit.

Omdat ik zelf momenteel vrij weinig tijd heb ga ik gebruik maken van de ‘vernieuwde’ N+TC app. Met deze app kan ik namelijk zelfs mijn kantoor omtoveren tot een ware gym. Mijn lunchbreak runs ga ik de komende weken dus aanvullen met lunchbreak workouts.

Fiek, Manon, Jenny en ik hebben nog één vraag: ARE YOU WITH US

?

Fieke, Francien, Manon, Jenny

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent