2 Challenge | Oranjekoorts

Nog maar 1 dag en dan is de bikinibattle over. Mijn bikini’s (ja ik heb er 2) liggen al 3 weken in mijn virtuele shopmandje. Toen ik ze vorige week in de winkel zag hangen heb ik Fieke (ik had geen geld) op pad gestuurd om ze ‘alvast’ in te slaan… Stel je voor dat ik achter het net zou vissen. Dat mag mij natuurlijk niet overkomen. Vandaag laat ik je daarom met trots mijn nieuwste aanwinsten zien! Eigenlijk was het de bedoeling dat we erin zouden poseren, maar dat voelde toch een beetje onnatuurlijk. Bikinifoto’s van jezelf op het wereldwijde web… Wellicht in de toekomst, maar nu nog even niet.

Graag wil ik met jullie delen dat ik al jarenlang fan ben van het Koningshuis en dat is geen grapje, vandaar ook mijn voorliefde voor de kleur oranje. Samen met mijn mama volg ik al jarenlang iedere stap van de royals. Misschien kan ik ooit als royalty verslaggeefster plaatsnemen aan het RTL Boulevard desk. De keuze voor een oranje bikini was dan ook snel gemaakt.

De groene bikini mocht ik een aantal weken geleden al aanschouwen in de H&M showroom en sindsdien kan ik ‘em niet meer uit mijn hoofd zetten. Toen Fieke belde dat ze de bikini in de pocket had maakte ik een sprongetje van geluk. Ik mag de afgelopen week dan wat gesmokkeld hebben met de bikinibattle ik heb het naar mijn idee nog best oké gedaan.

Ligt jouw nieuwe bikini als in je kast? 

?

(Fieke) & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent