2 Challenge | The final update

Nog maar heeeel even en dan zit de battle erop! We hebben hard ons best gedaan, hebben af en toe dramatisch gefaald, maar zijn volgens mij zo goed als klaar voor bikini season. Nou hebben we er over gedacht omdat te laten zien door een before en een after foto. Helemaal omdat we gister met Joyce de fotograaf op stap waren. Maar het is geen excuus, ik weet het. We were freezing our butts off! En worden al zenuwachtig bij het idee dat een bikinifoto bewust genomen wordt. Kijk als het nou nog per ongeluk vastgelegd wordt en het is in 1 keer goed… maar poseren… Ik weet het niet;) Laten we dus maar overgaan tot de orde van de dag. De laatste update.

Fiek’s Battle
Food
Ik heb deze week een beetje moeite gehad. Maandag avond ging ik namelijk naar Beyonce, maar ik moest daarvoor eerst om half 7 mijn mede Beyonce bezoekers ophalen en daarvoor, om 5 uur had ik nog een afspraak. Wanneer eet je dan? Juist, niet. Dus bij Beyonce at ik snel een paar stukjes sushi, terwijl ik van Eva Simons genoot en daarna nog 1 bitterbal (terwijl ik dat niet eens lekker vind) en frietjes. Dinsdag was ik braaf. Woensdag ging ik wel uiteten, maar was ik ook redelijk braaf. Donderdag heb ik keihard gestruggled om een taartje af te slaan, maar ik kan zeggen dat het is gelukt. En toen ging vrijdag gewoon weer uiteten… Veel buiten de deur dus, maar mijn grootste guilty plessure zijn de digestive koekjes van Verkade. Ik vind die gewoon heel erg lekker. En het klinkt ook nog is gezond. Ook al slaat dat natuurlijk niet echt ergens op…

Workout
Natuurlijk weer de usual kickboksing op dinsdag! Ik ben er zo fan van. Floyd lijkt ook echt de afgelopen weken door te hebben dat we meer kunnen dan eerst en pusht me echt tot ik er bijna bij neerval. Maar dat is ook wel weer heel lekker. M’n tweede workout gebeurde deze week gewoon in de livingroom donderdag. Muziekje op, NTC app erbij en de buik en benen werden getraind. Vrijdag deed ik nog 2 song challenges van Blogilates en ik had mijn workouts weer gehad voor deze week.

Run
Ik heb eindelijk goed nieuws! Vrijdag vertelde Judith de fysio dat ik klaar was om weer volle bak te gaan rennen! Ik had natuurlijk vorige week zaterdag al stiekem meegetraind met ons groepje, maar dat werd me niet in dank afgenomen. Zowel door Judith, als door m’n enkel;) Maar gister mocht ik dus wel gewoon meedoen. Ik was zo blij. De zon scheen, de groep was zo gezellig en de training van Pim was ook top! Daarbij, ik moest deze week wel weer gaan beginnen, we gaan tenslotte donderdag naar Rotterdam!  Ik heb het overigens wel bij 1 keer gelaten deze week. Al ga ik vandaag nog wel een rondje (dus bijna 2).

Francien’s off week
Food
Foodwise ging ik vreselijk slecht. Eigenlijk mag ik er niet eens woorden aan vuil maken. Zo belachelijk heb ik mezelf gedragen. Niet altijd alles is onder controle. Met nog 1 euro op mijn bankrekening (en dat 8 dagen lang), moest ik het doen met het voedsel dat ik nog had. Ik leende wel geld van mijn lieve vriendinnetjes, maar dat ging niet op aan eten… Dat ging op aan mijn H&M New Icons jacket en H&M bikini’s (on the blog soon)… Fashion is ook food in mijn optiek. Alleen woensdagavond at ik een gezonde maaltijd dankzij mijn jarige vriendinnetje Daphne en haar mama). Vandaag stond er gelukkig wel weer geld op mijn rekening dus dook ik vanochtend gelijk even de supermarkt in. Zie onderstaand de inhoud van mijn mandje.

Workout
Mijn goede voornemen om afgelopen maandag deel te nemen aan de live NTC class werd bruut verstoord door een concert waarvoor ik last minute een kaartje ontving. Dansen op de songs van Miss Eva Simons en Queen Bee is ook een workout, vind ik dan hé.

Run
Hardlopen, wat is dat ook alweer? Nee grapje. Gisterochtend renden Fieke en ik samen met de girls door het Vondelpark. We komen steeds dichterbij de race (op 19 mei) dus werd het tempo behoorlijk opgevoerd. Het is echt heel erg leuk om samen met zoveel girls door het Vondelpark te rennen. Na het uploaden van deze blogpost duik ik even het Vondelpark in, want ik moet nog wat kilometers maken.

Fiek, ben je klaar om in je bikini te verschijnen? Ik nog niet… Maar ik heb nog 2 hele dagen de tijd. Morgen een live NTC class (als ik het red) en dan is het tijd om te feesten!

Hou je het nog 2 dagen vol? En ligt je bikini nog in je virtuele winkelmandje?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent