2 Eat | Healthy Drinks

De afgelopen paar weken ben ik om de oren geslagen met groene monsters, mijn hele Instagram timeline wordt vol gepost met girls die groene monsters achterover slaan. Groen doen is zegmaar niet echt mijn ding. Tenminste niet in de vorm gegoten van een smoothie. Ik hou veel meer van witte, roze en rode smoothies. Die zien er veel lekkerder uit. Daarom deel ik hier mijn favoriete twee smooties van dit moment. En ik ga ze niet zelf maken en fotograferen, dat laat ik over aan LEAF TV, het allerfijnste YouTube kanaal, ECHT! Er staan niet alleen smoothies op, maar ook foodies en je kunt er van alles zien over styling en DIY projecten. Kortom ik ben (al een hele tijd) fan van LEAF TV. En laten ze nou ook nog het allerlekkerste stukje fruit gebruiken, bloedsinasappel.

Voor de tweede smoothie wordt er gebruik gemaakt van amandelen. Amandelmelk is naast water het meest gebruikte product door modellen. Het is namelijk heel gezond, lekker en goed voor de het afvoeren van je afvalstoffen. In de het filmpje zie je hoe ze zelf de lekkerste amandelmelk smoothie maakt.

Voor welke ga jij? Heb jij nog een lekkere smoothie recept voor ons?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See

Recent