2 Inspire | Lazy Sunday

Je hebt gelijk, deze blogpost had er inderdaad vanochtend al op moeten staan. Helaas was ik daar te brak voor. Als blogger mag ik af en toe ook weleens een half dagje vrij nemen van mezelf. Fieke denkt waarschijnlijk, wat heeft dat kind de hele dag gedaan? Je begrijpt het al. Ik heb helemaal NIETS gedaan, alleen lekker bijgekletst met mijn lieve vriendinnetje Anne.

Niets doen 
Er moet toch iets op het blog komen, dus hier ben ik dan eindelijk. Vind je het goed als ik je vertel wat ik het liefst doe op mijn brakke zondag? Het liefst doe ik niets, maar tegenwoordig werk ik ook gewoon in het weekend en eigenlijk heb ik nog een gigantische to-do list die ik moet afwerken. Toch kies ik ervoor om te genieten van deze prachtige zondag.

Uitslapen
Eerst slaap ik uit. Ik snoes me helemaal kapot. Opstaan hoeft niet, liggen blijven moet. Ik hou heel erg van uitslapen, ook al word ik standaard voor 09:00uur wakker. Het liefst blijf ik uren liggen. Als mijn ogen opengaan dan pak ik direct mijn telefoon om Instagram af te struinen. Ik kan me uren vermaken met het bekijken van Instagram accounts van vriendjes en vriendinnetjes, maar ook van volslagen onbekende. Heerlijk vind ik dat.

Broodje eten
Op zondag trakteer ik mezelf graag op rijkelijk belegde broodjes. Ik vind het teveel moeite om deze zelf in elkaar te flansen, dus lunch ik lekker buiten de deur.

Rondje Vondelpark
De zon lacht vandaag uitnodigend naar me en vraagt of ik een rondje wil rennen. Ik doe het maar niet. Eruit halen wat erin zit lijkt me vandaag niet het beste idee. Hiermee bespaar ik mezelf een vroegtijdige terugkeer en een kots beurt. Vondelpark ik zie je donderdag!

Bijkletsen met vriendjes en vriendinnetjes
Het fijne van de zondag is dat iedereen tijd heeft, niemand heeft echt haast. Daarom hang ik graag met mijn vriendinnetjes aan de lijn. Gelukkig maak ik per maand maar 28 beluren. Weinig hé? Ik haat Whatsapp, je kunt mij beter gewoon even bellen als je iets wilt weten. Of anders gezegd ik bel mijn vriendinnetjes liever als ze me een appje hebben gestuurd. Waar al die gesprekken over gaan? Love, fashion en gossip…

Blogs bekijken
Eigenlijk moet ik nog héél véél GL2R werkzaamheden verrichten, maar ik word enorm afgeleid door mijn favo blog van dit moment: fotballfrue. Helaas ken ik geen enkel Noors woord, maar de foto’s op haar blog zeggen alles EN ze blogt drie keer per dag! I LOVE LOVE it! Daarnaast sport ze bijna iedere dag, eet extreem gezond is té knap voor woorden. En dan heb ik het nog niet niet gehad over prachtige huis en gevoel voor style!

Pizza bestellen
Op mijn brakke zondag ga ik dus echt niet koken. Ik bestel gewoon een pizza! As we speak wacht ik op mijn pizza.

Zonnebank
Aangezien Fieke en ik morgenmiddag weer een fotoshoot hebben vind ik het hoogtijd om mijn zonnebank uit te klappen. Ja ik hou van de kunstmatige zon. En aangezien ik in het donker oplicht is een kleurtje meer dan welkom! Meestal val ik in slaap onder de zonnebank. Morgenochtend stap ik er nog een keertje onder, want ik heb KLEUR NODIG!

Slapen
Mijn brakke zondagen zijn vaak gevuld met de bovenstaande activiteiten en de rest slaap ik weg. Dus zoals je begrijpt kruip ik vandaag heel erg vroeg onder de wol, zodat ik morgen fris, fruitig en beetje gebruind op de foto sta.

Wat doe jij het liefst op een brakke zondag?

?

Fieke & Francien

Follow our blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

P.S.S. Zien we je aanstaande dinsdag om 19:00uur op de Flyknit Experience? Tot dan! Meld je aan

Recent