2 Live | CCCCold

Het is weer tijd voor een update. Hoe zag onze week eruit? Laten we beginnen met te benoemen dat het eindelijk winter is! En dat vinden we stiekem best wel leuk! Nou ja, meestal dan. Gister had ik het intelligente plan om van kantoor naar huis te rennen. Dus met rugzak gevuld met m’n gewone kleding en volledig ingepakt ging ik op pad. De eerste stap buiten de deur deed me al realiseren dat het niet per sé een slim idee was. De stoep was namelijk overgeslagen tijdens het strooien, met als resultaat spekgladde wegen. Gelukkig had ik een fietslampje bij me. Die heb ik aan m’n tas gehangen en vervolgens ben ik het fietspad opgegaan (ik ga toch bijna net zo hard als de fietsers… Dus).

De rest van de week bestond uit werk, gezellige avonden en een paar runs. Vrijdag was een werkdag voor ons allebei, die we afsloten in de bioscoop bij onze nieuwe lievelingsfilm Gangster Squad. Al had Francien de halve film haar ogen dicht;) Want het mogen dan wel dezelfde acteurs zijn als Crazy, Stupid, Love, er wordt toch net iets meer in gemoord. Daarna nog even een heerlijke geitenkaassalade gegeten met patatjes en toen was het time for bed. De hele zaterdag stond namelijk in het teken van GirlsLove2Run meetings. Eerst werd er nog hardgelopen door het Vondelpark en vervolgens togen we naar kantoor voor alle afspraken. Wat we hebben besproken gaan we lekker nog niet delen, maar er zijn weer genoeg dingen om ons mee bezig te houden. Vervolgens ging Francien zaterdag avond stappen met een vriendinnetje en bracht ik de avond door met een film (MOE).

Zondag bracht ik een bezoek aan de familie in het oosten. At een heerlijke stampot met pompoen en bekeek ik een voetbalwedstrijd van broerlief (geen aanrader met -80 graden). Francien was in Amsterdam en had een high tea met vriendinnetjes. Maandag werd er weer gewoon gewerkt en hadden we s’avonds een meeting voor GirlsLove2Run. Ik sloot de avond heerlijk af met de best sushi ever (too good to photograph;)). Dinsdag was voor mij een vrije dag, waarin ik dan ook niet zoveel deed. Behalve een wandeling door de sneeuw, een lekkere brunch en een veeeel te uitgebreide lasange (zie alle ingrediënten op de foto!) die wel lekker was overigens!

Oh niet te vergeten. De plannen voor de gewonnen reis naar Berlijn zijn bekend. Volgende week donderdag stappen we in het vliegtuig voor 3 dagen Berlijn! YEAH!

Hoe was jouw week? En hoe zien de komende dagen eruit?

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent