2 Live | Go hard or go home

Misschien ga ik wel te hard deze week. Werkdagen van 14 uur zijn geen uitzondering. Blogposts schrijven midden in de nacht? Guilthy as charged. I love my job. Ook al maakt het mijn social life op dit moment redelijk onmogelijk. Opgeven? Wat denk je zelf? Vertel me vooral dat ik het niet kan en ik laat je zien dat ik het absoluut wel kan. Go hard or go home? I’d rather go hard.

Op de één of andere manier houd ik van de underdog position. Hiermee maak ik het verwachtingspatroon minder hoog. Ik dek me tegelijkertijd in tegen teleurstellingen. Angst om te falen Francien? Maybe. De underdog position maakt me ook gerichter om mijn doel te bereiken. Het maakt me sterker.

Dit jaar ga ik iets doen, wat ik nog nooit heb gedaan. Iets wat compleet onbereikbaar lijkt (underdog). Toen ik mijn idee met Fieke deelde was haar antwoord gelijk “Dat ga ik nooit maar dan ook nooit van mijn leven doen.” Ik weet ook niet of ik het kan. Maar hoe groter de uitdaging hoe interessanter ik het vind. Hoe ik het allemaal ga managen en bolwerken geen idee. Ik weet dat je wilt weten wat ik ga doen. Helaas kan ik dit (nog) niet met jou delen. Maar ik beloof, je verklaart me voor gek. En dat mag, but I will do it anyway.

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent