2 Live | Recap

Dit keer maken we geen gebruik van foto’s met een Instagram layer er overheen. Nee dit keer wordt je getrakteerd op high quality images. We hebben de afgelopen week heel veel meegemaakt en daar kunnen natuurlijk uitgebreid over schrijven. Maar soms zegt een plaatje met een heel klein praatje ook genoeg. Vanavond vertrekken we naar Berlijn, waar we dankzij en jou en Expedia zitten! Natuurlijk volgen er uitgebreide blograpportages en verwacht een overload aan foto’s op Instagram! Maar nu eerst de afgelopen week!

Francien showt maar al te graag haar nieuwe sportoutfit!

Hier alvast een preview van de foodie post die volgende week woensdag online komt…

Francien viert graag feestjes…

Wist je al dat we vanaf vandaag te bewonderen zijn in het Runners World magazine? Wij gaan zo dus even rennen naar de dichtstbijzijnde Bruna om een exemplaar of 20 te bemachtigen ;-). Btw zoals je ziet hebben we dit op gepaste wijze gevierd!

Vanaf hier willen we de redactie van Runnersworld en Barbara Kerkhof (fotografe) bedanken voor het superleuke interview en de prachtige foto’s!

We konden niet wachten om onze nieuwe Nike gear te bekijken! Aankomend weekend gaan we natuurlijk alles dragen in Berlijn!

Wat ga jij aankomend weekend allemaal doen? 

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent