2 Live | The Paris Diaries

Afgelopen week stond natuurlijk in het teken van Parijs en ons drama rondom de halve marathon. Het liep allemaal echt een stuk anders dan we hadden verwacht, maar dat mocht de pret niet drukken. Want hallo, we were in PARIS! Dus toen we te horen kregen dat we niet konden lopen, moesten we wel het Parijse nachtleven gaan ontdekken. En er kon natuurlijk ineens extra gewinkeld worden! Hebben we ook dankbaar gebruik van gemaakt. Of nou ja, Frans was netjes op een moneyspendingdiet, ik duidelijk niet…

Ondertussen is Francien ook verhuist naar haar nieuwe huisje in Amsterdam west. Ik heb het al gezien en het ziet er super leuk uit! + ze heeft een tuin!! Ik was maandag jarig en dat vierden we eerst al in Parijs en daarna nog een keer met een uitgebreid etentje in mijn lievelingsrestaurant Bellini. Toen werd het hoog tijd om weer serieus aan het werk te gaan, maar gelukkig vond ik ook nog een klein gaatje voor een run in de sun! Gelukkig, want als ik het goed heb gehoord gaat het weer sneeuwen (why??!!).

De komende week staat er voor mij nog een run op het programma, de 10km tijdens de CPC. Frans moet hem vanwege haar blessure helaas overslaan, maar ik ben erbij! Dit keer heb ik geen doktersverklaring nodig (pfiew). En verder gaan we weer op zweetdate, hebben we allerlei spannende meetings en heb ik nog een paar verlate birthdaydiners. Best oke, volgens mij:)

Hoe was jouw week en heb je nog runs op het programma staan de komende tijd?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent