2 Live | Take it easy (or not…)

We hebben weer een drukke week afgesloten. En wat was het een fijne! Met naast werk, veel GirlsLove2Run, eten, gezelligheid en workouts. Volgende week moeten we toch echt rustig aan gaan doen, aangezien we 3 maart topfit aan de start van Semi-de-Paris moeten staan…

We begonnen donderdag rustig. Na al het hardloopgeweld van de dagen ervoor, was het tijd voor ontspanning. Hoewel er natuurlijk ook gewoon gewerkt moest worden;) Vrijdag was vooral voor mij een spannende dag. Ik had het in mijn hoofd gehaald dat ik mijn haar wilde verven. Ik heb dat 1 keer eerder gedaan een paar jaar geleden, maar dat was er ondertussen allemaal weer uit. Daarbij wilde ik het dit keer niet gewoon verven, maar ik wilde radicaal anders. Once in a while I have that. Dus ik heb vrijdag ochtend 3 uur in de kappersstoel door gebracht. Ik ging erin als blondine en kwam eruit als brunette. Het is even wennen, but I like it! Vrijdagavond stond de tweede zweetdate op het programma. De jongens van Lefhebbers liepen met ons mee. Een volledig verslag volgt, maar ik kan je alvast vertellen dat deze mannen iets heel moois voor ons hebben ontworpen (curious yet?). Na de run moest er natuurlijk afgesloten worden met een klein drankje:)

Zaterdag nam Francien een kijkje in haar soon to be new home. En het was mooi! Ze heeft straks zelfs een tuin (Frans, ik kom barbecuen…)! Van huizen bekijken krijg je honger en dus werd er geluncht met een heerlijke omelet. Ik bracht ondertussen de zaterdag door in de Achterhoek en deed daar eigenlijk helemaal niks. Hoe lekker is dat! Nou ja niks, ’s avonds bracht ik samen met broer en zus een bezoekje aan het beste pannenkoekenhuis van Nederland (ik weet niet of ze dat zelf bedacht hebben, maar lekker was het wel!). En wat bleek, ook Frans at pannenkoeken.

Zondag was het tijd voor de officiele kennismaking met onze MakeitCount ladies, maar het verslag daarvan heb je al kunnen lezen (hier). We sloten de dag af bij Umami, gewoon omdat het kan en omdat Japans eten zo lekker is! Maandag was het weer een gewone werkdag voor ons allebei. Die ik afsloot met een kickbokssessie (ik begin echt fan te worden), gevolgd door sushi. Dinsdag liep ik hard en werkte ik thuis. Frans genoot van een rustig avondje voor haarzelf en kookte mislukte pasta, maar goed gelukte pizzabroodjes. En gister was ik in Scheveningen. Wat is het daar mooi als de zon schijnt! Ik kan niet wachten tot de lente!

Hoe was jouw week? En wat zijn je plannen voor next week? 

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent