2 Manon | Girls Love 2 Board

Terwijl bij jullie de zon al onder is gegaan is ie bij mij net gaan stralen. Why? I’m in a different timezone: Whistler – Canada! Hardlopen mag ik dan nog steeds niet, maar snowboarden gelukkig wel! En Whistler is echt the bomb. Het is het grootste skigebied van Noord-Amerika. Oneindig lange pistes en geen krioelende massa’s mensen zoals in veel wintersportplaatsen in Europa. Daarbij is de natuur ook nog eens fantastisch. Echt ongerept met hier en daar een houten huisje verstopt tussen de bossen.

Dit is trouwens mijn eerste reis waarop ik mijn hardloopschoenen niet heb meegenomen. Best wel gek hoor. Vooral omdat het hier fantastisch is om te rennen.  Qua heuvels is het in het dal goed te doen en er zijn voetpaden. Die paden zijn weliswaar heel smal, maar de auto’s rijden hier zo rustig en voorzichtig dat dat niks uitmaakt.

Om jullie een beetje mee te laten genieten in deze blogpost wat foto’s en een video van m’n Whistler trip. Enjoy!

?

Manon

Je kan me volgen op Twitter en Instagram

 

 

 

Recent