2 Manon | Holiday workout plan

Life can be so good! Terwijl ik deze blog schrijf lig ik met een heerlijk verkoelend drankje – lees: chardonnay – in m’n hand te genieten in de zon. Niet in Amsterdam, maar op een dakterras midden in Marrakech. En om het allemaal nog mooier te maken, het is niet zomaar een dakterras. M’n reisgenoot en ik hebben een privé terras mét een eigen ober! Soms moet je gewoon eens gek doen en jezelf wat luxe gunnen 🙂

Marrakech is echt fantastisch! Het is een fijne stad met ontzettend vriendelijke locals. En de combinatie van Arabisch met een vleugje Europees is heel fijn. Ik had hier super graag een mooie run willen maken, want hoe cool is het om kilometers te maken in Marokko? Maar bij nader inzien vrees ik dat het niet gaat lukken. Deze stad is daar simpelweg niet geschikt voor, tenzij je het leuk vind om dwars door een markt te rennen waar het krioelt van de mensen. Dat gaat hem dus niet worden.

Maar ik wil toch graag sporten tijdens deze trip, want ik eet en drink me hier een slag in de ronte. Al die lekkere Marokkaanse hapjes zijn ongelofelijk lekker, maar wel calorieën bommetjes. En omdat ik geen zin heb om ook maar iets te laten staan heb ik een workout plan gemaakt om de dag sportief mee te beginnen.

Touwtjespringen: 15 minuten

TRX: 15 minuten buikspieroefeningen

Zwemmen: 35 baantjes (het is een kort zwembad)

 

Kan jij jezelf er met deze temperaturen toe zetten om te sporten?

?

Manon

Je kan me volgen op Twitter en Instagram (username: manonruns)

 

 

 

Recent