2 NYC | Day 3

Na een héééééél korte nacht was het al weer héééééél vroeg dag, 06:15 uur. We gaven het ontbijt samen een nieuwe betekenis, in de vorm van een run. De Breakfast Club wachtte ons op in Brooklyn. Leading lady Jessie Zapo maakte ons wegwijs door haar New York. Hoe gaaf is het om New York te bestormen in de ochtend? Toen we op de Brooklyn Bridge renden waren we even helemaal stil. Volgens mij dachten we allebei hetzelfde. Het blog heeft ons al zoveel gebracht, maar dit het absolute hoogtepunt so far.

De run werd afgesloten met een welverdiend ontbijt in een Amerikaanse coffeeshop. Aldaar sloten de mensen aan die niet uit bed konden komen en de run dus gemist hadden. Hoe cool is het dan dat je toch nog even langskomt om te chillen? Dat is liefde, dat is een crew. Jessie nodigde ons uit om ook aan de TWICE AS READY (snap je ‘em? Na Sandy vorig jaar nu toch meedoen) deel te nemen, die in de avond plaatsvond.

Het was de hoogste tijd om terug te gaan naar het hotel. We wilden een taxi pakken, helaas kwam er geen enkele taxi aan ons voorbij geraasd. Best gek, want tijdens de run kwamen we bijna om in de gele taxi’s. Als je dan ook niet helemaal weet waar je bent, dan wordt het lastig. Helemaal als je dan in redelijk gevaarlijk deel van New York terecht komt. Maar ach ook dat heeft wel weer z’n charmes.

Eenmaal terug in het hotel, waren we allebei helemaal kapot. Geen idee hoe dat kwam. Wellicht door te rennen op een lege maag? We hebben allebei eerst even powernap moeten doen om weer fatsoenlijk te kunnen functioneren. We pakten onze laptops er maar weer even bij. Time to work again. Later op de dag besloten we onze startbewijzen op te halen. Marathons International begeleidde ons hierin wederom perfect. We ontvingen een mail, met daarin de precieze instructies en wat mee te brengen naar de expo. Dankjewel Katinka voor deze reminder.

Eenmaal op de expo keken we onze ogen uit. Het ophalen van het startbewijs ging razendsnel. Echt, het duurde nog geen 25 minuten. Geloof ons als we zeggen dat dit allemaal wel zo goed en strak georganiseerd is. Daarna gingen we de ‘markt’ op. We kochten energy candy, praatten met allerlei interessante partijen voor eventuele samenwerkingen en hadden een zweetdate met de Duitse Dirk. Marketing topper bij Adidas. Hij ging ons alles vertellen over de nieuwste innovatie van zijn bedrijf. De micoach Smart Run Watch. Een hardloophorloge anders dan alle andere. Waarom? Er zit eindelijk een hartslagmeter in je polsband. Nooit meer een band om je ribbenkast dus! Daarnaast zitten er hele workoutfilmpjes in verwerkt, maakt ie verbinding met WiFi om automatisch je workouts te syncen met MiCoach en is ie super licht met een touchscreen dat bijna beter werkt dan onze iPhone. Dat wordt dus uittesten morgen!

Terug in het hotel moest Francien nog even verder werken. Fieke ging koffie drinken met een vriend van haar. Daarna maakten we ons wederom klaar voor een run door New York City, dit keer in het donker. We kregen ein-de-lijk de kans om Muireann (Bangs and a Bun) en Charlie Dark te ontmoetten. Dé mama en papa van Run Dem Crew. De Breakfast Club leden waren ook aanwezig evenals dé mama (Jessie) en papa (Knox) van Black Roses New York. Maakt dat ons dat automatisch de Mama’s van Girls Love 2 Run? Ja. We kregen wederom een prachtig New York te zien. De run was slechts 2.6 mile en eindigde in een te gekke nachtclub met een stunning view over de city. Waar we door onze jetlag niet lang van konden genieten. Binnen 5 minuten stonden we weer buiten.

Wederom een geweldige dag in New York. Terwijl bij jullie de avond valt, gaan wij de stad in om de laatste voorbereidingen te treffen. En morgen is het D-Day! 

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent