2 Relax | Pamper yourself

Ben je klaar voor een relax dag? Fiek en ik duiken straks de Akasha Spa (gelegen in het Conservatorium Hotel) in. We hebben allebei best pittige werkweken achter de rug en vinden het de hoogste tijd om eens even lekker bij te komen. Daarnaast gaan we het de komende vier maanden allebei extreem druk krijgen, zowel op werk- als bloggebied. We bespreken daarom gelijk vanmiddag ook even onze toekomstplannen. Call it a friendly  business catch-up.

We hebben gezien dat je supergoed bezig bent met de #commit2fit challenge. Op de FB event page zijn al gewoon meer dan 2.000 foto’s geshared. Op Instagram kwamen we er 1.204 tegen onder diezelfde hashtag. Dus je hebt een absolute rustdag verdiend.

Uitgebreid ontbijt
Mijn dag begint vandaag met een uitgebreid ontbijt, want vandaag heb ik daar de tijd voor. Wat dacht je van een gebakken ei (zonder eigeel, want dat lust ik niet) met gesmolten geitengaas aan de linkerkant en wat gerapste oude kaas aan de rechterkant? Een bakje kwark met daarin wat raw cacao nibs, goji bessen en lijnzaad. Wat ik daarbij drink? Een smoothie of een zoete zuiveldrank.

Nagels lakken
Nagels lakken? Dat klinkt misschien wat suf, echter heb je er de rest van de week plezier van. Neem er even goed de tijd voor. Kies een kleurtje waar je vrolijk van wordt en die past bij je (sport)outfits van aankomende week. Lak er gerust op los. BTW die gelakte nagels willen we natuurlijk wel terugzien onder de #commit2fit hashtag.

DIY massage
Op Fitsugar liep ik tegen de DIY (Do It Yourself) massage aan. Heb je een tennisbal bij de hand? Rol je tennisbal vrij hard met de onderkant van je voet heen en weer. Gebruik de volledig lengte van je voet. Herhaal de oefening zo vaak als je wilt. Je kunt deze oefening zowel zittend als staand doen. U kunt eventueel ook een massagebal gebruiken. Doet dit ongeveer drie minuten.

Huispak
Trek je huispak aan. Helemaal stylish verantwoord als we Roy Donders, de stylist van het Zuiden, mogen geloven. Ik heb de laatste tijd echt te gekke huispakken weten te scoren. Ik kan erin wonen zo fijn en mooi vind ik ze. Zie onderstaand mijn huispak voor vandaag. De beanie en kicks maken mijn voorkomen nog comfortabeler. Plaats jezelf op de bank en ga voor een serie marathon. Dankzij Fieke ben ik sinds gisteren verslaafd aan de serie Hart of Dixie. Bedankt Fiek.

Boekje lezen
Weet je wat ik de afgelopen tijd echt heb heruitgevonden? Lezen. Een echt boek. Dus niet op mijn eReader of iPad, maar gewoon een echt boek. Waarbij ik niet afgeleid raak door notificaties. Ik maakte er voorheen de tijd niet voor vrij, maar nu ik dat wel doe vind ik het heerlijk.

Trakteer jezelf
Nog zo’n goede tip van Fitsugar. Trakteer jezelf en je vrienden op een gezonde maaltijd. Of updat je workout garderobe. Het belangrijkst is dat je gewoon even me-time pakt. Dus doe vandaag vooral dingen die jou gelukkig maken. Zoals je hebt kunnen lezen word ik heel gelukkig van mijn uitgebreide ontbijt, het typen van deze blogpost, een meeting in de spa  met mijn beste vriendinnetje en daarna maak ik een heel uitgebreid pasta diner voor mezelf.

Hoe ziet jouw relax dag er vandaag uit? 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent