2 Run | Not too well prepared

Nog 3 weken. 3 weken tot Parijs! Hoe dan! We zijn er meer dan niet klaar voor:( De hoop die we hebben is dat Parijs ons vleugels geeft. Maar daar heb ik al eerder op vertrouwd in San Fran, and we all know how that worked out;) Ik moet mijn hoop denk ik gaan verspreiden over meerdere factoren. Ik heb er hier een paar opgeschreven!

Looks 
Paris scenery zal helpen, maar er is meer. Ik moet de perfecte outfit samenstellen (afhankelijk van het weer natuurlijk), daar hoort het juiste haarbandje bij. Die mag ik dan nieuw kopen, ter motivatie. Een aantal vereiste van die outfit (naast natuurlijk het weergedeelte)? Het moet opvallen. Het is altijd leuk als je tijdens het rennen vragen krijgt over je outfit;) Het moet gekleurd zijn en het liefst reclame maken voor GirlsLove2Run!

Music 
De juiste playlist is misschien wel het belangrijkste onderdeel van mijn run. Helemaal als ik niet zo fit ben als ik zou willen zijn. Ik moet dus opzoek naar de perfecte muziek! Een aantal essentials heb ik al gekozen. Make it bun dem van Skrillex & Damian Marley zorgt voor sprietjes, zonder dat ik er moe van wordt. Don’t give up van Noisettes zorgt ervoor dat ik (hoe kan het ook anders) niet opgeef. Clique van Kanye West, Jay-Z & Big Sean is ook fijn, gewoon omdat ie fijn is;) Oh en ook Scream & shout van Britney staat er in. Het is eigenlijk jeugdsentiment in een nieuw jasje.

Coming weeks 
Een goede voorbereiding de komende 3 weken is ook redelijk belangrijk. Dat ik de afgelopen periode iets te weinig heb gedaan betekent niet dat ik het dan de komende weken maar helemaal moet laten gaan. Toch? Dus ik loop dit weekend en het weekende daarop nog 1 keer een goede afstand, ga goed eten en goed voor mezelf zorgen.

D-day
De reis naar Parijs gaan we op tijd ondernemen. Dus minimaal 20 uur van te voren aankomen. Op die manier kunnen we rustig acclimatiseren. We gaan die dag niet teveel wandelen, dat komt na de run wel. We eten pasta, we drinken voldoende en gaan braaf op tijd naar bed. De ochtend van de race ga ik voor een goed ontbijt. Ik zat nu te denken aan pannenkoeken. Natuurlijk omdat ik het zo lekker vind, daarnaast ook omdat ik niet van ei hou en omdat yoghurt toch niet helemaal werkt.

Kortom er is nog het een en ander te doen voordat we vertrekken. Ik ben zo bang om een streeftijd te noemen. Ik heb dat eerder wel gedaan, maar voor het geval dat je er toen overheen hebt gelezen: too bad, not gonna repeat it;)! We gaan gewoon aan de start staan en hopen dat de benen goed voelen en doen wat ze moeten doen. Maar nu eerst 3 weken bikkelen. Te beginnen met een kickbox les vanavond! Dus als ik morgen niet meer kan lopen tijdens de run dan weet je waar het aan ligt;)

?

Fieke (& Francien)

Follow our blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

P.S.S. Zien we je morgen om 19:00uur op de Flyknit Experience? Tot dan! Meld je aan

 

Recent