2 Run | February challenge (Semi de Paris)

Remember de 30-dagen challenge waar we begin januari mee begonnen? Ik zou 30 dagen lang, iedere dag 2 liter water drinken en op doordeweekse dagen geen snoepjes meer eten. Beide challenge gaan eigenlijk best goed! Maar de challenge duurt nog een paar dagen dus ik moet nog even doorzetten:)

Die 30 dagen challenges werken eigenlijk best goed voor mij merkte ik afgelopen maand. De grote liter fles op mijn bureau vul ik elke ochtend braaf met water en ’s middags doe ik datzelfde nog een keer. Snoepen is af en toe nog lastig en zal dan ook eerlijk bekennen dat ik me er niet altijd, maar wel bijna altijd, aan gehouden heb. Het is in ieder geval een stuk beter dan december!¬†Ondertussen heb ik wel al een nieuwe challenge bedacht en die wil ik vandaag met je delen (Als ik het hier opschrijf¬†heb ik immers een goede stok achter de deur).

Op 3 maart staan we aan de start van de Semi de Paris en om daar een beetje fris te staan is nog wat werk nodig. De komende 30 dagen, of iets minder eigenlijk, want over 26 dagen moeten we al, ga ik volle bak aan de training. Dit houdt in dat ik minimaal 1 keer in de week een goede interval training moet doen. Dat ik 2 keer een coretraining doe bij Pim van Sportstudio 79, want ik voel dat het werkt (Frans, are you in?)! Dat ik minimaal 3 keer (maar liever 4) mijn hardloopschoenen aan trek (en dan ook gebruik). Dat ik nog 2 lange afstanden loop, te beginnen met 16 km komende zondag (doe je mee, Frans?). En als laatste, dat ik mijn alcohol inname beperk. Niet dat ik nou zo’n enorme zuipschuit ben, maar een lekker wijntje bij het eten…

Volgens mij moet het met deze maatregelen wel goed komen 3 maart en heb ik de dag erna nog genoeg energie over om mijn verjaardag te vieren zoals het hoort!

Heb jij al een nieuwe challenge in je hoofd? En wanneer is jouw eerstvolgende hardloopwedstrijd?

?

Fieke & (Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent