2 Run | Festival Fever

Volg je ons op Instagram? Als je antwoord JA is, helemaal goed. Als je antwoord NEE is, waar wacht je nog op? @girlslove2run. Waarom stel je die vraag Francien? Nou, als je ons dus volgt dan zie je dat we op zaterdagen of zondagen steeds vaker op onze slippertjes een festival bezoeken. En voor wie denkt dat onze hardloopschoenen in het weekend niet meer worden aangeraakt heeft het mis. Hieronder volgt een festival + run  compilatie.

Het begon met We Own The Night. Eerst de geweldige race door Amsterdam met heel veel van onze hardloopvriendinnetjes en daarna verzorgde Eva Simons een spetterend optreden.

De dag voor We Own The Night Milano, namen we kort deel aan het Italiaanse nachtleven. Van smooth dancemoves naar krachtige hardloopmoves de volgende dag. 

Amsterdam Open Air was next in line. Diezelfde ochtend renden we de Ladiesrun in Rotterdam. Ietwat verlaat kwamen we terecht op Amsterdam Open Air. Waar we nog net de laatste hitjes van de Jeugd van Tegenwoordig meepakten.

Wat kwam er daarna? Holi Color Festival. Op zaterdag vloog de kleurpoeder ons om het hoofd en de dag erna maakten we een prachtige run langs de Amstel.

Die week daarop was ik te vinden op Latin Village. In de ochtend rende ik van mijn huis naar de H&M op de Dam om nog snel even een outfitje te scoren. Later op de middag maakte ik de dansvloer onveilig.

En nee het houdt nog niet op. Toen volgde Have A Nice Day, daarvoor reisde Fieke en ik af naar de Achterhoek, samen met onze entourage. De dag erna hadden we een photoshoot en sloten we de dag af met een run langs de Amstel.

Vorige week was ik te vinden op Buiten Westen. Het hipster festival onder de hipsters. Alle ingrediënten waren aanwezig, zon, goede muziek, coole mensen en toch kwam ik er niet in. Ook dat kan gebeuren. Dat weekend rende ik overigens voor het eerst even niet.

Gisteren was ik te vinden op de Zwarte Cross. En het was ge-wel-dig! Het beste festival tot nu toe. Helaas heb ik de naaktrace waar 450 mannen en vrouwen aan meededen gemist. Deze race vond voor de eerste keer plaats op de Zwarte Cross. Op zaterdag rende ik samen met personal trainer Pim door Volendam, binnenkort meer over deze memorable trip.

Volgende week zijn we te vinden op de Gay Pride en de week daarop kun je ons spotten op Appelsap. Kortom wij combineren onze festivalbezoekjes gewoon met de pre- en after runs. Combineer jij runs en festivals ook met elkaar? Of is dit niet voor jou weggelegd? 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent