2 Run | Fit girl issues

Als fanatiek hardloper loop je af en toe tegen dingen aan waar je van te voren niet eens vanaf wist. Problemen waar ‘normale mensen’ niet bij stilstaan. Ik heb een paar van mijn grootste issues op een rijtje gezet, maar ben natuurlijk ook benieuwd naar jouw grootste runner girl problemen:)

The clean hair issue
Ik was m’n haar eigenlijk bijna iedere dag. Ik weet dat je dat eigenlijk niet moet doen, maar hoe dan!? Als ik gesport heb ga ik echt niet met m’n bezwete hoofd vrolijk op kantoor zitten… Nog zo’n ding. Ik was m’n haar het liefst ’s ochtends, maar als ik dan ’s avonds 10 km loop, ga ik dan met badmuts op de douche in? Nee. Dus dan maar 2 keer per dag. Nog slechter dus!

The sportsbra issue 
Ik weet niet of je dit probleem kent, maar ik heb zo al meerdere spiertjes verrekt. Als ik een heftige workout achter de rug heb (lees: zweten voor het leven) dan krijg ik m’n sport BH echt met geen mogelijkheid meer uit. Of hij blijft ergens halverwege hangen, of m’n haar komt ertussen vast te zitten, of m’n nek schiet volledig in de kramp. Hmm nu ik er zo over nadenk is het geen ‘of’, maar ‘en’.

The travel issue
Als ik op reis ga, hoe kort of lang het ook is, neem ik altijd m’n sportkleding mee. Altijd. Maar ik blijf natuurlijk wel een meisje. Neem dus altijd te veel spullen mee en wil naast m’n hardloopschoenen ook nog graag een paar hakken, een paar sneakers en, waarom niet, nog een paar hakken meenemen. M’n koffer zit dus altijd vol!

The time management issue 
In de ideale wereld zou ik dit kunnen zeggen: Ik moet door de weeks nou eenmaal 3 workouts doen dus ja, dan moet werk er omheen gepland worden. Helaas is het eigenlijk andersom;) Waarom zitten er in godsnaam maar 24 uren in een dag?!

The never ending laundry issue 
Het is serieus een oneindige berg, die was van mij. Het lijkt echt niet kleiner te worden. En het grote probleem is ook nog eens dat ik sportkleding in alle kleuren van de regenboog heb. Ik ben dan ook op een punt aanbeland dat alle sportkleding gewoon op een grote hoop wordt geflikkerd (excusez le mot) en gezamenlijk de wasmachine in gaat. Rood bij wit bij zwart:)

The hobbit feet issue
Ik hou niet van praten over voeten. Toch doe ik het nu even… Ik ben de gelukkige hardlopers wiens nagels alleen een prachtige kleur blauw zwart krijgen, maar wel gewoon blijven zitten. Niets dat een likje nagellak niet kan oplossen, maar dan betekend dus wel dat ik nu ineens de hele winter door mijn teennagels keurig moet bijhouden. De rest van m’n voeten wordt trouwens ook niet echt mooi van rennen.

The crazy tanline issue 
Met name in de zomer kom ik na een run thuis met de meest vreemde lijnen op m’n lichaam. Een kruis op m’n rug van m’n singlet, een band op m’n arm van het horloge, witte voeten die overlopen in bruine enkels van m’n sokken. Oh en natuurlijk een rode neus;) Who said running is sexy?

Wat is jouw grootste fit girl issue?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

(inspiratie blogpost: Spikes and Heels & Runnergirlsproblems)

Recent