2 Run | Girls Love 2 Run Crew

Hooligans
Gisteren was het ein-de-lijk zover. May we present to you our very own GIRLS LOVE 2 RUN CREW. Wat je hier ziet is de harde kern. Nee we zijn geen voetbal hooligans. We zijn 19 Sporty Spice’s bij elkaar. Samen doen we dansjes op tafels en rennen we jongens er gewoon uit.

Meisjes
Gisteren lieten we de run nog even zitten, want 16 girls die elkaar niet allemaal kennen moet altijd eerst aan elkaar wennen. Wat voor soort meisjes zitten er in de crew dan Francien? Advocates, journalisten, bloggers, stylistes, entrepreneurs, community managers, pr-girls, studentes. We hebben allemaal 1 ding gemeen: we rennen van hot naar her, van meeting naar meeting, van hoorcollege naar hoorcollege. De namen van de harde kern? Fieke, Francien, Manon, Esmee, Claartje, Marieke, Annemerel, Roosmarijn, Margot, Evelien, Jenke, Daphna, Anouke, Anouschka, Anna, Sharon, Debbie, Nienke en Lindsey,

Doel
Ons doel? Zoveel mogelijk girls in beweging brengen. Daarnaast traint de harde kern ook voor een ander doel. De halve marathon van Parijs lijkt ons bijvoorbeeld een prima trainingsdoel.

Boytalk, gossip en style trends
Wat we ook doen? We bespreken de laatste gossip, boytalk en style trends. Francien, ik voel dat een correcte uitleg nog ontbreekt. Okay komtie: we rennen vanaf nu iedere derde maandag van de maand om 19:00 uur samen door Amsterdam. Soms zijn het besloten sessies en soms zijn ze open. De eerste sessie is nog besloten, omdat we eerst moeten kijken hoe het gaat en hoe we alles het beste kunnen aanpakken. Iedere maand host één van de crewleden de run, Na iedere run is er ook nog een social catch up in de vorm van drankjes, een workshop of een ander verrassingselement.

Girls, supergaaf dat jullie in onze crew plaatsnemen. Wij voelen ons zeer vereerd. Bedankt voor de leuke avond en tot de 18de!

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent