2 Run | Girls Love 2 Run4Schools

Weet je nog? Ons avontuur in Zuid-Afrika. We gingen erheen om te rennen, maar het bleek ons zo veel meer te brengen dan alleen een race. In ons hotel ontmoetten we Lesley, oprichter van Run4Schools en hij nam ons mee naar een school in een van de townships. Hier kun je dat hele verhaal nog even rustig nalezen. Vandaag gaat het om de volgende stap.

Belofte maakt schuld en deze stichting verdient onze volle aandacht. Daarom gaan we volgend jaar terug naar Zuid-Afrika, dit keer samen met Run4Schools om voor dit bijzondere doel de volle 56 km uit te lopen. En jij kan mee!! Dinsdag 24 juni houden we een informatie avond in de Run2Day winkel op de Overtoom in Amsterdam. We laten je zien hoe mooi de race is, of je nou de halve of de ultra loopt. We vertellen je alles over het doel én over wat jij kan doen om mee te gaan.

Voor alle afstanden is er plek. Ga je voor de volle, de halve of juist één van de twee trailruns. Alles mag, alles kan. We zouden het zo mooi vinden om jouw de 24e te kunnen vertellen waarom we dit doen en samen met jou dit avontuur volgend jaar aan te gaan. Meld je dus aan! Doelen zijn er om gehaald te worden en hoe mooi is het als we de droom van een kind gelijk ook waar kunnen maken!

Note: mannen zijn meer dan welkom dit keer:)

Zien we je de 24e?

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent