2 Run | Lazy summer?

Ik vind de zomer echt het lekkerste seizoen om hard te lopen. Niet omdat ik nou zo goed tegen hitte kan, maar de zon schijnt vroeg op m’n raam en de hele wereld is buiten! Nou las ik dat veel van jullie het juist in de zomer lastig vinden om te bewegen. Het is warm, je hebt eindelijk vakantie, je wilt gewoon niks doen! Stom, stom, stom, want het is zooo lekker! Dus hoe zit dat bij jou? Heb je de slag ook helemaal te pakken? Of last van het luie zomerdipje? Ja? Get of your ass!

Elke km is er één! Lui geweest de afgelopen periode? Natuurlijk is het super frusterend als je weer helemaal opnieuw moet beginnen. Door een blessure of omdat je hardloopschoenen en jij niet zulke goeie vrienden waren. Maar met die instelling wordt het alleen maar erger. Het is vervelend als je ineens van een simpele 10 km naar een heel vermoeiende 4 km terugvalt, maar ik beloof je dat je ook sneller kunt opbouwen, want zo zit ons lichaam nou eenmaal in elkaar. En hoe trots ben je dan als je ineens 11 km loopt!

Het is zomer! En wat mij betreft is luiheid maar een heel klein deel van het zomergevoel. natuurlijk is het heerlijk om te bakken in de zon, maar even serieus… Wat is er lekkerder dan wakker worden van de zon op je raam. Opstaan, een short en hemdje aantrekken en je benen een kleurtje geven? No excuses!

IJsjes mogen gewoon! Bij lui op het strand liggen horen ook ijsjes. En als je voordat je naar het strand gaat nou eerst even een rondje gaat hardlopen kun je daar zonder enig schuldgevoel van genieten. En als je nou nog iets verder gaat kun je een stranddag ook nog afsluiten met een pizza;)

Je ziet meer! Ben je op vakantie? Allereerst, JALOERS! Maar daarnaast is vakantie echt geen reden om ineens niet meer te rennen. Het is wat mij betreft zelfs een extra goeie reden om wel te gaan. Want geloof me, er is weinig leuker dan een nieuwe plek ontdekken met je hardloopschoenen aan. ’s Morgens vroeg opstaan en naar het strand rennen, op de terugweg lekkere broodjes meenemen en daarna heerlijk in het zonnetje ontbijten. Oke, ik wil echt op vakantie!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent