2 run | OMG

Oh no, oh no, oh no! Gaan we dit echt doen? Ik kan dat toch helemaal niet. Even serieus. Nee, dat kan ik niet hoor. Maar ik wil het wel heel graag… Kan ik het niet gewoon proberen. We gaan het tenslotte samen doen. Ik hoef niet alleen. Ik kan me aan Francien optrekken. Oké, weet je wat. We gaan het gewoon doen. No guts no glory, zegt m’n vader tenslotte altijd. En ik moet er als GirlsLove2Run meisje toch een keer aan geloven. Let’s do this!

Al kunnen raden waar het over gaat? Niet? Ik zal je helpen. 42,195. Ring a bell? Ja toch? Mocht het nog niet duidelijk zijn: WE GAAN EEN MARATHON LOPEN! Een hele. Geen halve, maar gewoon 4 uur achter elkaar rennen. En dat doen we niet in Nederland. En helaas ook nog even niet in New York. Nee Frans en ik gaan naar BERLIJN.

Vorige week kregen we een telefoontje van Adidas. Of we interesse hadden in 2 startbewijzen voor de marathon op 29 september. Ik moest even een paar keer slikken en keek Francien, die toevallig naast me stond, met grote ogen aan. Want dit is niet niks. Een marathon is op zichzelf al heftig, maar 29 september is over 3 maanden. En tijdens dat telefoontje liep ik nog helemaal niet hard. door m’n blessure. Laat staan dat ik er 30 km uit zou persen. Toch zeiden we ja. En we gaan wel zien hoe het gaat.

De voorbereidingen zijn in ieder geval al getroffen. Ik ben gister namelijk lid geworden van een sportschool, ClubSportive (een aanbieding waarbij je 3 maanden lid kan worden voor €119,-, best netjes). Bij mij om de hoek en helemaal vernieuwd. Ze vertelden me dat ze de 3e op de wereld zijn met deze nieuwe apparatuur. Moet goedkomen dus. En op die nieuwe apparaten heb ik gister weer m’n eerste kilometers hardgelopen. Zonder pijn. Je begrijpt, mijn dag kon niet meer stuk!

We’re gonna need your support, ladies. Sleep ons er doorheen de komende maanden;)

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent