2 Run | Running Moms

Gisteren trainden we alweer voor de één na laatste keer in het Vondelpark voor de We Own The Night training. In de regen! Ja, in de regen. En dat terwijl iedereen aangaf echt een mooi weer loper te zijn. Het kwam met bakken uit de hemel en warm was het ook niet bepaald, maar we waren er wel. En het was weer lekker pittig. Moe, maar vooral  nat stapten we na afloop weer op de fiets en vervolgens onder een warme douche.

Maar dat was niet waar ik het vandaag over wilde hebben. Het is namelijk een bijzondere dag. Moederdag. En laten wij nou net een moeder hebben die super lief is (duh) en laat die van mij nou ook nog eens hardlopen. #momslove2run;) Ze heeft zelfs vandaag, as we speak, een persoonlijk record gelopen.

Ik heb al wel eens eerder verteld dat ik eigenlijk door haar ooit ben begonnen met rennen. Zij liep al jaren met een vriendin 2 keer in de week hard en af en toe fietste ik mee. Maar op een gegeven moment kwam ik op een leeftijd dat ik zelf ook mee kon komen. En dat deed ik dan ook af en toe! Super leuk vond ik dat! Mijn moeder iets minder, toen ik haar begon in te halen, maar dat terzijde;) Maar even zonder gekheid, zonder mijn moeder geen GirlsLove2Run. En dat zou ik toch wel heel jammer hebben gevonden!!

En nu loopt mams nog ieder jaar de 5 km tijdens de Marikenloop, ook over 2 weken is ze weer van de partij. Dus vandaag even een shout-out naar mijn moedertje!! Dat ze maar een personal best mag lopen!! En daarnaast natuurlijk een shout-out naar alle moeders, zeker degene die hun dochters hebben geïnspireerd om een girl te worden who loves 2 run:).

Misschien heten we over een paar jaar wel Mamas Love 2 Run… In Amsterdam is btw een hardloopgroep genaamd Running Mamas! Running Mamas is een groep van moeders, of bijna moeders, die wekelijks onder professionele begeleiding hardlopen. Het is ook een sociaal netwerk waarin moederschap, inspiratie, passies, vragen en antwoorden worden gedeeld. Hoe leuk is dat? Het is dat wij nog geen mama’s zijn…

FIJNE MOEDERDAG!

Waarom is jouw moeder zo bijzonder? 

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent