2 Run | Team up. Train together

Je hebt het misschien al op Instagram gezien, volgende week gaan we van start met de #weownthenight voorbereidingen. Dat doen we in samenwerking met Run2Day, @Annemerelcom, @Healthyfans @Fitwithashley en @Runninglaucom. Dat zijn dus drie girls uit onze GL2R crew en daar worden speciaal voor deze gelegenheid nog twee girls bijgekomen. En natuurlijk zijn er ook de overige meisjes uit onze crew die aanwezig zullen zij bij deze trainingen, want naast Amsterdam rennen we de generale in Milaan.

Maargoed even terug naar de trainingen. We gaan samen met jou acht weken lang helemaal los! En dan bedoelen we ook echt los. Je wilt een PR op de 10 lopen? Prima wij zijn er om je helpen. We starten vanaf zaterdag 19 april om half 10 vanuit de Run2Day Amsterdam op de Overtoom. Er is een bagage drop-off en natuurlijk hebben we zelf ook de nodige verassingen voor jullie in petto. Het maakt trouwens niet uit over je een beginner, gevorderde of pro bent, want we zorgen ervoor dat voor ieder niveau een team van pacers klaar staat om je te begeleiden. De trainingen worden niet uit alleen vanuit de Run2Day Amsterdam gehouden, maar ook vanuit Run2Day Utrecht (gaat op 19 april van start) en Run2Day Rotterdam (gaat op 3 mei van start). Wij zijn absoluut van een plan om ook daar ergens in deze acht weken een aan deel te nemen. Noem het een tour. Noem het we zijn gewoon heel nieuwsgierig naar jou.

Heb je je trouwens al inschreven voor We Own The Night Amsterdam? Nee? Wel doen hoor! Deze race wil je echt niet missen. Evenals onze trainingen. Kun we op je rekenen? Ja? Okay, dan zien we je volgende week zaterdag bij de Run2Day op de Overtoom.

?

Fieke, Francien, Jenny, Annemerel, Ashley, Laura

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

P.S. Woon je niet in de buurt van één van deze locaties dan dagen we je alsnog uit om mee te doen met de voorbereidingen. Gebruik de #weownthenight #amsterdam en deel je foto’s en Nike+ runs met ons op Instagram en Twitter! 

Recent