2 Shop | Totally random shopblog

Ik heb het eerder gezegd, maar zeg het gewoon nog een keer. Sportkleding rockt. Mijn kast is een grote sportverzameling! En ik ben echt niet bang om die verzameling nog groter te maken. Daarvoor ga ik het hele internet over, maar op dit moment is een plek favoriet. Nelly, I love you. Sinds mijn Zweedse vriendinnetje het me een jaar of 3 geleden liet zien ben ik verkocht. Ik heb er al meerdere jurkjes vandaan gehaald en dus al meerdere feestjes mee geshined. Maar pas sinds kort ben ik hier ook te vinden voor sportkleding. En ik heb een selectie gemaakt van m’n favorites.

Je hebt nooit, maar dan ook nooit genoeg tights en dus heb ik hier een kleine selectie voor je gemaakt:

Tight – Adidas

Tight Adidas

Ik droeg tot ong anderhalf jaar geleden nooit een sport BH. Had ik niet nodig met mijn kleine borstjes. Sinds ik het geprobeerd heb, wil ik niet meer anders. What was I thinking! En naast mijn Nike collectie is ook Adidas aan het binnendruppelen: Sportbra – Adidas

Ik ben verliefd op de Stella McCartney lijn. Zij heeft sport gewoon net iets stijlvoller gemaakt. Jammer dat het zo pricy is, maar soms is het moeilijk te weerstaan… Stella Running

En ja, ze maakt ook hele mooie running shorts!!! Stella short

Jasjes zijn altijd goed. Ook in de lente. Zeker in Nederland. Deze is van Nike en helemaal goed voor Kingsday;)

Wat is jouw favoriet?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent