2 Show | New & Improved

We are finally here! Ja even bigger and (hopefully) better. Wat begon als een kleine blog is inmiddels uitgegroeid tot hét online platform voor hardlopende girls. En dat allemaal dankzij jou! De website is nu nog prettiger in gebruik én heel belangrijk ook beter leesbaar op je tablet of smartphone.

Thanks 2

Van je vrienden moet je het maar hebben is in deze zin positief bedoeld. Zonder onze vrienden Bob, Sam, Thijs, Fabian, Max, Manon en Viola hadden we deze nieuwe website niet kunnen realiseren. We zijn jullie daarom dan ook 1000 maal dank verschuldigd! Maar dat niet alleen we willen jou ook heel erg bedanken, want we vinden het superleuk om iedere dag weer met jou te mogen praten en voor jou te mogen schrijven!

What’s new?

Het eerste wat je waarschijnlijk opvalt is ons nieuwe logo! Lefhebbers (maar ook Bob en Thijs) bedankt voor het geweldige design. Het heeft de heren bloed, zweet en tranen gekost.

What else?

Vanaf nu mag je de post openklikken. Dat kun je doen door op de uitgelichte foto te klikken of door rechts onderin de foto op ‘LEES MEER’ te klikken. De uitgelichte foto, laat je precies zien waar de blogpost overgaat. De reacties onder een blogpost zien er vanaf nu overzichtelijker uit. We hebben ook een LIKE-duimpje toegevoegd, dit duimpje is overigens niet gekoppeld aan Facebook, waarmee je kunt aangeven of je post leuk vindt.

Responsive design

We stipten het daarnet al even aan, de website wordt nu niet meer alleen ondersteund op je desktop, maar ook op je tablet en smartphone. Het design past zich dus constant per device aan, zodat je de op elk device GIRLSLOVE2RUN optimaal kunt beleven.

Aanpassingen

De komende weken zullen we de website verder invullen, want dat konden niet van te voren doen. We horen heel graag van jou van wat je er van vindt en wat je nog mist of wat nog beter kan.

Dus girls wat vinden jullie van het vernieuwde GIRLSLOVE2RUN?

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See

Recent