2 Sweat | Zweetdate #1 Nalden

Er zijn van die momenten in je leven dat je gewoon even niet meer kunt bevatten wat je allemaal meemaakt. De afgelopen tijd hadden we die momenten best vaak. We vielen van de ene in de andere verbazing. “Francien en Fieke, willen jullie de hoofdrol spelen in een korte video, die misschien de hele wereld overgaat?” “Francien en Fieke, willen jullie een presentatie geven op Mark?” “Fieke en Francien, willen jullie een grote experience organiseren voor jullie lezeressen?” “Francien en Fieke, willen jullie je eigen startvak (stay tuned 2 find out waar, wanneer en waarom)?” “Fieke en Francien, willen jullie op zweetdate met Nalden!” Over dat laatste gaan we je vandaag meer vertellen!

Klamme handjes
Zweetdates, zijn spannend! Met klamme handjes (nee grapje) staan we bij de main entrance van het Vondelpark te wachten op onze date. We zijn een beetje te vroeg (lees: 20 minuten) gelukkig is het niet koud. In the meanwhile we are freezing our asses of. We staan vrolijk heen en weer te huppelen, wijzen toeristen de weg en ondertussen blijven we maar kijken of we onze date al zien. Francien, zonder bril, denkt hem telkens te zien. Zelfs een blond meisje wordt door Francien aangezien als Nalden. Totdat hij uit niets op een sukkeldrafje komt aangerend. Even kijken we elkaar aan. Fieke mag hem als eerste begroeten en dan volgt Francien.

Zijn naam?
Nalden? Wie? Nalden! Ik (Francien) weet nog steeds niet of dit zijn echte naam is, maar iedereen noemt hem wel zo. Natuurlijk kan ik het Googlen, maar een beetje mysterie is nooit verkeerd. Dat houdt het spannend. Of we een background check hebben gedaan? Nee, want we volgen Nalden al heel lang, we kennen hem niet persoonlijk (na deze date misschien wel een klein beetje), maar dankzij alles wat we over hem gezien, gehoord en gelezen hebben weten we dondersgoed wie hij is en waar hij toe in staat is. Je vraagt je misschien af waar we onze date hebben opgepikt. Een date, daar gaat meestal het nodige kijk- en flirtwerk aan vooraf. Nummers worden uitgewisseld, Whatsappjes worden gestuurd, zijn Facebookpage wordt gecheckt.

Huwelijksaanzoek
Toch ging het anders. We mochten een presentatie geven over Girls Love 2 Run op Mark. In een zaal vol met invloedrijke peeps zat ook Nalden, de man die na ons mocht spreken. (Note, wij hebben absoluut een zwak voor boys die slim, grappig en vooral zichzelf zijn. Nalden leek ons ook zo iemand). We hadden in den beginne niet eens door dat HIJ bij onze presentatie aanwezig was. Francien merkte hem pas na 20 minuten op. Na afloop van onze presentatie stelde HIJ ons een vraag. En op de één of andere manier monde dat uit tot een zweetdate…. Het voelde als een huwelijksaanzoek en dat ten overstaand van meer dan 80 mensen (de getuigen). Voordat we je meer vertellen over de zweetdate duiken we eerst nog even in zijn verleden. Onze papa’s willen natuurlijk wel weten wat we allemaal uitspoken en met wie hun dochters allemaal op date gaan.

Pionier
Nalden heeft na 11 jaar besloten een einde te maken aan zijn blog carrière. Nalden.net stelde hem in staat om te spelen, interacten en te delen. Op Nalden.net verzamelde hij alles wat in zijn optiek, cool, creatief, innovatief en vooral leuk was. Door te bloggen over dingen die hij graag wilde bereiken of ondergaan wisten, (invloedrijke) mensen, merken en vrienden hem gemakkelijk te vinden. Samen maakten ze dingen mogelijk, realiseerde te gekke projecten en bedachten gave concepten. Ken je WeTransfer? Nalden is samen met zijn team verantwoordelijk voor dit programma. Het idee achter WeTransfer? Hoe kun je in één keer én zo snel mogelijk grote bestanden versturen? Het moet zo makkelijk zijn dat zelfs zijn of jouw papa begrijpt hoe het werkt en daarnaast moet het er ook mooi uitzien. WeTransfer is het antwoord. WeTransfer werkt niet alleen bijzonder gemakkelijk het is nog eens een lust voor het oog. De steeds veranderende achtergrond zorgt ervoor dat je gebiologeerd blijft kijken naar je scherm. Zelfs als je bestanden al verzonden zijn. De foto’s zijn clickable, waardoor je terecht komt op de website van de zender. Maar dat is slechts één van zijn vele achievements. Nalden mag gerust gezien worden als pionier, hij ziet altijd en overal kansen en weet deze met beide handen aan te grijpen. Nalden is een household name geworden in de digitale wereld. We kunnen nog uren doorpraten over zij trackrecord, maar eigenlijk wil je heel graag vertellen over zijn voorkomen en zijn hardloop carrière.

Hardloop carriére
We hebben nog steeds geen idee waarom hij met ons op date wil. Wij willen dat in ieder geval maar al te graag. We vragen ons hardop af hoe vaak hij per week rent. Nu nog maar één keer per week vanwege zijn drukke agenda. Vaak twee of drie rondjes Vondelpark. In zijn hoogtijdagen rende hij drie keer per week. Zijn verste afstand? Een halve marathon. Tot zover zijn hardloop carrière. Wist je al dat hardlopen en vragen stellen tegelijk best moeilijk is? Daarom besluiten we na één rondje Vondelpark het Blauwe Theehuis in te duiken voor een fatsoenlijk gesprek, want al dat gehijg maakt het nou niet leuker en aantrekkelijker op…

Quasi nonchalant
Een date beoordelen op zijn uiterlijk en innerlijk is wel zo belangrijk. We willen je best vertellen wat we van hem vinden… Hij ziet er pico bello uit in zijn running outfit, een boy met style, big LIKE! De manier waarop hij praat en de interactie opzoekt is heel adorable. Een soort van quasi nonchalant, maar tegelijk ook heel cool en lief. Hij is ook nog eens en beschaafd en laat zich op de juiste moment een grapje ontvallen.

Strike a pose
En weet je wat hem nog cooler maakt? Hij is oprecht geïnteresseerd in ons, stelt vragen terug en geeft advies met betrekking tot Girls Love 2 Run. Advies waar we echt iets mee kunnen! Het liefst hangen we nog uren aan zijn lippen, maar dat laat de tijd niet toe. We lopen samen het Vondelpark uit richting de Overtoom. We maken snel een paar snapshots. We hebben natuurlijk wel prove nodig van onze zweetdate, want anders geloof je ons misschien niet. Nog voordat hij zijn eigen weg gaat, vertrouwt hij ons zijn favoriete tentje toe, Wilhelmina. We nemen afscheid en bedanken hem voor de superleuke date.

No kissing
Zodra hij uit het zicht verdwenen is bel je natuurlijk een vriendinnetje om te vertellen hoe geweldig je eerste date met HEM wel niet was… Je vertelt over de momenten waarop het gesprek even stil viel en hoe charmant hij de deur voor je openhield en of er een kus heeft plaatsgevonden. In ons geval werkt dat anders. Wij kussen niet met onze zweetdate (althans dat zijn we niet plan). We hoeven geen indruk (andersom ook niet) te maken en we hoeven ons geen zorgen te maken over een vervolgdate. Al willen best nog wel een keertje met hem hardlopen. En nog een bijkomstig voordeel wij (Fieke en ik) hoeven elkaar niet te bellen, want we ondergaan de date samen. We kunnen direct samen napraten en dat doen we ook! We duiken, op aanraden van Nalden dus, Wilhelmina in. We evalueren onze allereerste officiële zweetdate van het begin tot het einde. Wat is dit een leuke manier om iemand een klein beetje beter te leren kennen. En wat issie leuk! Weet je wat het leuke van daten is? In het begin ben je best wel heel erg zenuwachtig, maar bijna alles valt of staat met het gesprek dat je wel of niet kunt voeren (en de looks natuurlijk). Wij konden het gesprek met Nalden absoluut wel voeren, waardoor onze zenuwen al na de eerste minuut als sneeuw voor de zon verdwenen.

Nalden, als je ooit een keer verlegen zit om een run dan mag je ons gerust bellen.

?

(Fieke) & Francien

Follow our blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent